REČ ASTROLOGA

Mars i Venera su 13. jula u konjukciji, a njihov susret je podsetnik na LJUBAV

Ako imate probleme u ljubavnim vezama, ili u pronalaženju partnera, ovaj aspekt vas čini magičnijim nego inače

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Susret Venere i Marsa je podsetnik na ljubav.

Poslednji put sastali su se u avgustu 2019. godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zato se osvrnite i pokušajte da se setite kakvi su vam bili stavovi u ljubavi i koliko ste napredovali, ili naučili lekcija iz emotivnih odnosa.

Svakako energija nije ista, jer je ovaj susret Venere i Marsa u znaku Lava drugačiji i nosi jednu specifičnu energiju koja traži uvide u emocije i nova iskustva. Konjukcija Venere i Marsa u Lavu donosi pamćenje da se i kroz teške lekcije u ljubavi može pronaći lepota i lakoća na kraju ispita.

Koristite ovu energiju da pronađete kreativnost i motivaciju kroz ljubav kako bi mogli da rastete i evoluirate. Okružite se lepotom, osećajte se lepo, zanemarite sve i radite samo ono što osećate. Stvorite novi odnos sa nekim i osvežite dušu ljubavi. Volite iz duše i iz srca, a to se i oseća.
Dvoje univerzalnih ljubavnika se sastaju na oko dve godine. Zato je ovo aspekt potencijalne ljubavi na svake dve godine.

Ova božanska deca muskog i ženskog principa opisuju, ljubav strast, seks, posvećenost i plodnost. Venera i Mars u Lavu pomažu nam da uvidimo mane i vrline jedne ljubavi koja nam je važna zbog srodnosti. Pomaže nam da radimo sa sopstvenim egom i načinom na koji se samoprezentujemo. Obzirom da je ljubav najvažnija stvar koja sve pokreće, podsetiće nas na važnost ljubavi prema sebi, ali i prema drugima. Potrebno je da nas nadahne ljubav da evoluiramo.

Imate dete rođeno u znaku Raka? Evo šta bi trebalo da ZNATE

Konjukcija Venere i Marsa je povoljna ako želite da zasnujete porodicu, ili da poboljšate posvećenost prema emotivnom partneru. Bez obzira na vaš emotivni status, ovo je energija koja vas podseća da shvatite ko ste i prilagodite emotivnu vibraciju kako bi se zakačili na talas univerzalne ljubavi. Ne morate biti u vezi da bi osetili ovu energiju u vatrenom Lavu. Ovaj poljubac ljubavi ne uzdiže samo odnose u kojima se tražimo, ili primamo lekcije, već je više fokusirano na radu sa sobom u svojim potrebama u ljubavi. Kako volimo, koliko i na koji način.
Ljube se Mars i Venera u vatrenom Lavu i eto nam privlačenja, ali ne zbog puke seksualnosti već zbog večne želje da budemo celoviti.

Ako imate probleme u ljubavnim vezama, ili u pronalaženju partnera, ovaj aspekt vas čini magičnijim nego inače. Međutim, on istvremeno podseća da je potrebno da radite sa sopstvenim egom.

Ako imate ovaj aspekt konjukcije natalno, vaše intezivne strasti utiču na mnoge oblasti života. Prenaglašena seksualna i magnetična priroda često može da dovede do sukoba u emotivnim vezama. Sklonost ka aferama pravi probleme u braku kao i intezivna energija koja bi mogla da bude previše za emotivnog partnera. Takođe, previše flerta utiče na trajnje emotivne veze. Popularnost i druženje su ovde najjači faktori unutrašnje potrebe. Zato ste često u jako dobrim konekcijama na poslovnom i biznis planu, pa ne morate da brinete o finasijama. Intezivno ste usmereni na ciljeve i jaka, izdržljiva dinamika daje sigurna dostignuća.

Od 11. do 28. jula Merkur je u RAKU: Uticaće na sve znake horoskopa, a POSEBNO na ova TRI

Tranzit Venere u konjunkciji sa Marsom
Venera u vezi sa tranzitom Marsa povećava vašu želju za intimnim odnosima. Vođeni intenzivnom potrebom za seksualnim zadovoljstvom, možete postati vrlo direktni u potrazi za partnerom za parenje. Ovaj iskonski nagon za reprodukcijom nije toliko sirov i agresivan da bi se drugi osećali nelagodno.

Dominira vaša nežnija i senzualnija strana, povećavajući u ovom trenutku vaše šanse da nađete ljubav. Ovo dopunjuje vašu strast i seksualnu privlačnost kako biste postali izuzetno privlačni za svog partnera, ili potencijalne partnere. Povećana harizma i popularnost čine druženje ugodnijim i uzbudljivijim. Ovo je idealno vreme za romantiku i stvaranje novih prijatelja.

Zadovoljstvo ćete naći i u kreativnim aktivnostima. Ovo je dobro vreme za pokretanje umetničkih dela, posebno onih koja kombinuju fizičko i emocionalno, poput plesa ili skulpture. Čak bi i rutinski posao sada trebalo da bude prijatniji jer imate nagon i kreativni poriv da stvari izgledaju ili funkcionišu bolje. Izvrsno vreme za održavanje zabave ili proslave.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar