Milica Pavlović o ulozi u seriji “Pevačica”: Kolege mi pružaju podršku, kažu da SAMO JA to mogu (VIDEO)

Pevačica je govorila o glavnoj ulozi u predstojećoj seriji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs / Tamara Trajkovic

Dugo očekivana serija “Pevačica” koja će biti emitovana na jesen na kanalu Superstar donosi nam Milicu Pavlović u prvoj filmskoj ulozi. Ona je za “Objektiv” govorila o ovom projektu i ambicijama za naredni period.

Pevačica je navela kako oseća da nema prostora za kiks jer joj je poverena glavna uloga. Na pitanje da li je možda prestroga prema sebi, Milica je navela kako je oduvek bila takva.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ja volim da budem stroža prema sebi da bih onda dopustila sebi i predah. Nekako je bolje da kada dobijem zadatak „učim za peticu“, pa i da bude četvorka, ili jaka trojka, ja ću biti zadovoljna, ali znam da sam učila za peticu. Takav sam školarac uvek bila. Bila sam vukovac u osnovnoj školi, u srednjoj odlična, na fakultetu takođe odlične ocene. Međutim, kada sam ušla u takmičenje za Zvezde Granda, gde od posla nisam znala ni gde se budim, shvatila sam da mi je bitno da završim fakultet i da ono što učim zaista naučim – rekla je pevačica.

Kada su u pitanju reakcije kolega sa estrade, Pavlovićeva kaže da su joj svi pružili ogromnu podršku.

– Svako od kolega na koje sam naišla su me pored uopštenih pitanja pitali i za seriju. Ono što je jako lepo i što je meni prijalo je njihov komentar: „Pa, mi smo samo čekali kada ćeš ti dobiti neku ulogu, to nekako ide uz tebe i samo ti to možeš“ – priznala je Milica.

Milica Pavlović FOTO: Objektiv.rs / Tamara Trajkovic

Iako joj je ovo prva uloga, ona kaže da ne isključuje mogućnost za buduće glumačke poduhvate, čak i na filmu.

– Stalno se šalim na tu temu vezano za film, uvek kažem, ljudi polako, hajmo drugu sezonu, pa ćemo pričati. Moji prijatelji se isto često šale pa kažu: „Čega god da se prihvatiš nekako si talična i opravdaš sve to“. Ja se, zaista, ne prihvatam nečega što mislim da ne mogu da iznesem. Ja ako se prihvatim toga, ja sam školarac i požrtvovana sam, ne plašim se učenja. Ne plašim se toga da kradem znanje od kolega, ne plašim se nove teme, novih ljudi. Uvek sam željna tog pozitivnog znanja i rad me ispunjava – zaključila je Milica.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar