Nešto NAJKOMPLEKSNIJE do sada: Stižu serije u rangu SVETSKIH hitova (VIDEO)

Uskoro ćemo gledati dugo iščekivane domaće serije na Superstar TV-u

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs / Tamara Trajkovic

Nastavlja se trend snimanja kvalitetnih domaćih serija, a danas je najavljeno emitovanje pet novih TV projekata u produkciji Telekoma Srbija i kuće Dandelion.

– Mi ćemo tokom jeseni emitovati dve serije koje smo radili, a to su “Pevačica” koju ćemo krenuti da emitujemo u septembru na Superstaru, i “Ubice mog oca 5” koja će biti emitovana u decembru, a takođe smo krenuli sa dva nova projekta, odnosno sa nastavkom “Državnog službenika 3”  i serijom “Bunar”, a te dve serije ćemo emitovati sledeće godine – najavio je Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je otkrio i da će uskoro početi snimanje serije i filma “Baš čelik”.

Vladimir Lučić FOTO: Objektiv.rs / Tamara Trajkovic

– Za “Baš čelik” sam siguran da će biti prvi srpski blokbaster u rangu onih svetskih hitova – rekao je Lučić i dodao da je uz pomoć reditelja Gage Antonijevića, izvršnog producenta Makse Ćatovića i produkcijske kuće Dandelion podignut kvalitet produkcije u Srbiji.

Antonijević je otkrio nekoliko detalja o seriji “Baš čelik”.

– Mi smo već počeli rad na toj seriji, osećamo se i spremnim i sposobnim da takvu vrstu zadatka iznesemo i ispunimo jer će to verovatno biti nešto najkompleksnije što je do sada kod nas rađeno. Svi znate tu bajku, znate tu fenomenalnu mitologiju i priču – rekao je Antonijević i dodao:

Predrag Gaga Antonijević FOTO: Objektiv.rs / Tamara Trajkovic

– To će biti jedna serija za sve, porodično orijentisana. Serija zahteva jedan visok nivo profesionalizma u nekim segmentima koji su kod nas dosad postojali, ali tu će se praviti jedan iskorak, mislim na CGI, mi planiramo da sve to uradimo kod nas i sa našim ljudima. Ta serija će biti napravljena tako, scenaristički i što se tiče kvaliteta produkcije, da može da bude kompetitivna i da može da bude na svetskom tržištu.

Reditelj je govorio i o dugo iščekivanoj seriji “Pevačica”, u kojoj će glavnu ulogu timačiti Milica Pavlović.

Milica Pavlović FOTO: Objektiv.rs / Tamara Trajkovic

– “Pevačica” ulazi u nadrealni žanr i ona ima neke momente koji do sada nisu bili prisutni. Ući će se u jednu vrstu obračuna u svetu magova, belih i crnih. Beskrajno je zabavna i zaista se radujemo – zaključio je Antonijević.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar