Nije kao druge zvezde: SKROMNI dom Sare Džesike Parker se po mnogo čemu razlikuje! (FOTO)

Popularna Keri Bredšo ima stan u centru Njujorka, za koji se emotivno vezala najviše snimajući seriju Seks i Grad

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia, EPA/ETIENNE LAURENT

Najpopularniji ženski lik koji je mnogim devojkama širom sveta postao uzor- Keri Bredšo, popularna Sara Džesika Parker svoj život vodi znatno drugačije od mnogih Holivudskih zvezda.

Glumica, a kasnije i producentkinja najgledanijeg sitkoma svih vremena “Seks i Grad” iako je rođena u Nelsonvilu, državi Ohajo, neretko ističe kako je Njujork njen pravi dom. Snimajući popularnu seriju Keri Bredšo je neko uz čije ime se i odmah pomisli na Njujork, žute taksije, glamur, Menhetn i nocni život u “Velikoj jabuci” pa nije ni čudno što ga je glumica odabrala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Glumičin dom nalazi se u mirnijem delu Menhetna, ali na korak svih bitnih dešavanja. Za razliku od mnogih svetskih zvezda, iako je Sara godinama bila na Forbsovoj listi najplaćenijih glumica na svetu, nije se odlučila za vilu, palatu, privatno ostrvo kao ni za moderni minimalistički uređen dom. Ona živi u porodičnoj kući, u skupom delu Njujorka svakako, ali u kraju gde su joj komšije diplomate, advokati, pisci koji se kao i Sara i njen muž (takođe glumac Metju Broderik) radije odlučuju za porodični život u prijatnom okruženju nego za prividni glamur. Dom odiše toplinom, a Sara ga je prvi put javno otvorila pre sedam godina u popularnoj emisiji “73 question Vogue” i tada oduševila mnoge.

FOTO: Profimedia

Dnevna soba prepuna je knjiga, a kuća ima atmosferu pravog umetničkog doma. Sve slike koje se nalaze na zidovima su one koje porodici privatno znače, što još jednom dokazuje da glumica nije pobornik trendova kao u seriji već da živi “normalnim” životom. Tu su i suveniri sa putovanja, raspoređeni takođe prema emotivnom značenju bez obaziranja na to da li se estetski uklapaju u ambijent. U drugom delu dnevne sobe nalazi se i sto za stoni tenis koji Sara često igra sa mužem, kao i klavir koji skoro svi u porodici sviraju. Glumica je takođe pokazala kutak u kom voli da provede slobodno vreme uz omiljenu knjigu. Iako se kuća nalazi u mirnom delu, ipak iza postoji malo dvorište gde se glumica često preslišava pred snimanje i gde može da se osami kako bi naučila tekst. Fotografije njenog doma možete videti u nastavku:

 

Podsetimo, očekuje nas novih deset epizoda popularne serije “Seks i Grad” samo bez jednog od mnogima omiljenih likova, više o tome možete pogledati OVDE.

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar