Dušica Jakovljević progovorila o VENČANJU: Miloš je rekao da mi lepo STOJI BELO

Voditeljka otkrila detalje veze

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/C.Vukojicic

Voditeljka Dušica Jakovljević od nedavno je opet u ljubavi sa fudbalerom Milošem Dimitrijevićem Čavom, koji je u pauzi njihove veze bio sa Kijom Kockar.

Sudeći po objavama na društvenim mrežama, Dušica je i više nego zadovoljna trenutnim emotivnim statusom, a sada je otkrila i da li je spremna za venčanje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mi se jako dugo i jako dobro znamo. Mislim da je tek sada u pravom smislu došlo naše vreme. Nekako je sa njim sve na mestu – rekla je voditeljka i otkrila da li će uskoro stati na ludi kamen:

– To me mnogi pitaju i mnogi vide razne promene na mene. Moj odgovor bi bio da nemam odgovor. (smeh) Ne znam da li smem da kažem, ali danas mi je rekao da mi jako lepo stoji belo. Tako da neka bude kako Bog kaže – zaključila je Jakovljevićeva.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic)

Podsetimo, Miloš nije jedini dečko kojeg je Dušica “delila” sa još nekom poznatom ličnošću.

Naime, sadašnji dečko pevačice Dare Bubamare, Toni, bio je u vezi sa Dušicom prošle godine, a onda je pao na dve decenije stariju pevačicu. Toni i Dara redovno na svom Instagram profilu kače fotografije sa luksuznih putovanja, a kako folkerka tvrdi iako je Toni toliko mlad, on zna da bude čak i zreliji od nje u nekim situacijama.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar