Saznao sam da me je supruga prevarila i šokirao sam se, ali kada sam čuo SA KIM, nije mi bilo DOBRO

On želi da sačuva svoj brak i potrebna mu je pomoć

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedan Britanac se našao u problemu.

Njegova supruga se zaljubila u drugu osobu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

I to u ženu.

Zbog toga je zatražio savet od psihoterapeutkinje Deidre Sanders.

“Moja supruga je zaljubljena u ženu. Mislim da ima krizu srednjih godina”, napisao je on i rekao da ona ima 43, a on 48 godina.

Ovaj par je u braku 23 godine i oduvek su imali dobru vezu.

“Od jednom je više ne prepoznajem. Pretvorila se u potpuno drugu osobu. Imamo tri sina od 19, 17 i 15 godina i ona je oduvek bila posvećena majka i supruga, ali me je pre devet meseci ostavila i rekla da više ne želi da bude sa mnom”, kaže muškarac.

Foto: Freepik/halayalex

On se složio na probnu rastavu, nadajući se da će se ona vremenom smiriti. Međutim, tokom poslednjih nekoliko meseci je prestala da brine o deci i stavila je sebe na prvo mesto.

“Stalno izlazi, oblači se kao da je dosta mlađa i prestala je da posećuje decu, a to je stalno radila kada je otišla. Međutim, najveći šok se desio prošle nedelje, kada mi je prijatelj rekao da ona spava sa ženom. Navodno ta žena ima 30 godina i radi sa mojom suprugom. Ne znam koliko dugo to traje”, piše Britanac.

Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

“Kada sam se suočio sa njom, rekla je da su je oduvek privlačile žene, što je za mene novost. Delovalo je da joj uopšte nije stalo što mi je srce slomljeno i što nisam imao pojma da me vara. Rekla je da mora da se izrazi u seksualnom smislu i da poradi na tome ukoliko je lezbejka. Postala je potpuni stranac – hladna i sebična. Pitam se da li je u pitanju menopauza, ili ima neku vrstu mentalnog sloma. Potrebna mi je pomoć da povratim ženu koju volim. Želim da spasim svoj brak, ako je to moguće”, zaključio je.

Foto: Freepik/ Racool_studio

“Koliko god da je za vas to uznemirujuće, teško da se vaša supruga tako ponaša zbog menopauze, ili mentalnog sloma.  Ne biramo svoju seksualnost. Možda je to decenijama potiskivala, pa sada istražuje. Zvuči kao da se zaljubila u tu ženu, ali joj to ne daje za pravo da bude sebična, ili da povređuje vas i decu. Morate mirno da je zamolite da razmotri njihove potrebe, kao i zajedničku budućnost sa vama. Svoj brak ne možete da sačuvate, osim ako i ona to ne želi, a čak i ako ste razdvojeni, ona i dalje može da bude dobar roditelj. Bračni savetnik će vama, ili oboma pomoći da se izborite sa svojim osećanjima”, odgovorila je Deidre.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (1)

Ostavite komentar