Veza vam je zapala u MONOTONIJU? 4 saveta kako da OSVEŽITE vaš odnos

Isprobajte neke nove stvari

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/gpointstudio

Na početku veze većina nas oseća “leptiriće” u stomaku, imamo bezbroj tema o kojima bismo mogli da razgovaramo sa našim partnerom, stalno se čujemo i mnogo vremena provodimo zajedno.

Međutim, kako vreme odmiče, neke stvari koje smo pre radili prestanu da nam budu zanimljive i veza zapada u monotoniju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ne brinite, to je sasvim u redu. Svima nama s vremena na vreme je potrebna neka promena, nešto novo.

Nijedan odnos ne može konstantno da nam bude zanimljiv, ali svakako da to zavisi i od naših očekivanja i od toga šta je ono što nas privlači i zadržava pored partnera.

Foto: MARKA / Alamy / Profimedia

U nastavku pročitajte nekoliko saveta na koji način da spasite vašu vezu od monotonije.

Ubacite novine u vaš seksualni život

Ako vam je seks sa partnerom postao dosadan, svaki put spavate u jednoj istoj pozi ili eventualno koristite dve ili tri poze svakodnevno, možda je vreme da uvedete neke novine.

Razmislite o tome da kupite nešto od igračaka za seks koje će obogatiti vaš seksualni život. Možda ćete se iznenaditi, mogu da budu vrlo zanimljive.

Foto: Andriy Bezuglov / Alamy / Alamy / Profimedia

Razmislite o kupovini nekog novog donjeg veša u zavisnosti od toga šta vaš partner voli. Za žene uvek dobar izbor je crveni čipkasti veš – to je ono što svaki muškarac potajno želi da vidi na ženi.

Doterajte se

Većina nas se tokom vremena “zapusti” u vezi. Prestanemo da se doterujemo i trudimo da pred partnerom izgledamo lepo. To nastupa prirodno jer smo negde duboko u sebi svesni da smo na “sigurnom terenu” i ne moramo više da se trudimo da ga osvajamo. Međutim, nekim ljudima to može biti suviše odbojno.

Foto: Freepik/senivpetro

Ali, nemojte se brinuti. Svakako da ne možete uvek biti doterani pred svojim partnerom, a isto tako je potrebno da vas on prihvati takve kakvi jeste.

Međutim, ne bi bilo na odmet da se s vremena na vreme doterate, stavite neki lep parfem i ponovo flertujete sa partnerom. Možda će vas njegova ili njena reakcija prijatno iznenaditi.

Prekinite svakodnevnu rutinu

Rutina ume da bude vrlo zamarajuća, iako je za mnoge ona takozvana “komfor zona”. Pogotovo u vreme pandemije kad su naši izbori po pitanju aktivnosti izuzetno ograničeni, ali uvek postoji način da zajedno radite ono što volite.

Foto:Pixabay/Pixabay

Izdvojte jednom nedeljno dan kada ćete zajedno pripremati svoju omiljenu hranu. To ne mora da bude ništa komplikovano, izaberite neki jednostavan recept. Bitno je da napravite nešto zajedno i time kvalitetno provedete svoje slobodno vreme.

Organizujte kraći put

Jedan beg od grada i posla tokom vikenda može biti vrlo osvežavajući za vašu vezu ili brak. Često se izgubimo među brojnim obavezama koje imamo, a putovanja su dobar način da uvedete nešto novo u vaš odnos.

Uplatite sebi i partneru vikend u spa centru i uživajte bez opterećenja i buke koju donosi grad.

Foto: Unsplash/Esther Tuttle


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar