Dok se moj muž tuširao, našla sam DOKAZE da me vara, a onda je ostao bez teksta kad sam mu se OSVETILA

Nije htela da mu ostane dužna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Jedna Engleskinja je odlučila da ne ostane dužna svom mužu za preljubu za koju je nedavno saznala.

– Moj muž i ja smo u braku 15 godina i imamo troje dece. On radi u jednoj firmi već 20 godina, sjajno mu ide i odlično zarađuje, zbog čega su mu ponuđene bolje prilike, ali nikada nije hteo da ih prihvati.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– On je mnogo zgodan muškarac. Ponekad se osvestim i zapitam se zašto je baš mene izabrao. Jednostavno osećam da je mnogo lepši i šarmantniji od mene.

– Pre nekoliko meseci sam saznala da me je varao. Nisam ponosna na to, ali sam morala da otkrijem o čemu se radi. Dok se tuširao, telefon mu je bio u kuhinji i stizale su mu neke poruke. Kao ime kontakta bilo je ime njegove koleginice, pa sam pomislila da je u pitanju posao.

Foto: Shutterstock

– Ipak, odlučila sam da se uverim u to. Otključala sam njegov telefon i pronašla njihovu prepisku koja je uključivala razne seksualne fotografije. Nisam mogla sve da čitam jer me je tako bolelo.

Foto: INSADCO Photography / INSADCO Photography / Profimedia

– Očigledno su vodili ljubav kad god su imali priliku i radili su neke stvari koje nikada nije hteo da proba sa mnom. Zbog toga sam odlučila da mu se osvetim i da se suočim s njim. Ubrzo sam stupila u kontakt sa njegovim najboljim prijateljem i celu noć smo vodili ljubav. Nisam mogla da podnesem to što mi je uradio.

Foto: Freepik/halayalex

– Na kraju, niko od nas nije tražio razvod jer nismo želeli da naša deca odrastaju bez prave porodice. Volim svog muža i ne želim da odustanem od nas. On je navodno prestao da se viđa sa koleginicom, ali meni i dalje smeta što rade zajedno – zaključila je ona.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Reddit

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar