Srpkinja UHAPŠENA u Beču: Tukla maloletnog sina nasred ulice, dete molilo prolaznike da pozovu policiju

Sličan slučaj dogodio se u Beogradu tokom juna meseca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/ Markus Spiske

Srpska državljanka (30) uhapšena je u Beču zbog nasilja nad sinom (7), koga je, kako prenose mediji, više puta istukla na javnom mestu!

Našoj državljanki, kako piše Hojte, na teret se stavlja i napad na službeno lice, pošto je prilikom hapšenja tukla policajca.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– U nedelju uveče stanari su pozvali policiju i ispričali da žena poreklom iz Srbije na ulici tuče svog sina. Navodno, ona je više puta izudarala dete, a nesrećni dečak je zavapio ka očevicima da zovu pomoć pre nego što ga majka odvuče sa ulice – prenosi Hojte:

– Očevici su domah pozvali policiju i ispričali šta se dešavalo u popodnevnim časovima, a patrola je ekspresno stigla u naselje Florisdorf, pošto im je osumnjičena Srpkinja od ranije poznata po korišćenju narkotika i alkohola.

Patrola je ušla u dvorište u kome Srpkinja stanuje sa sinom i tamo su zatekli dečaka.

– Mališan je plakao i ridao i ispričao policajcima sve što su već rekli i svedoci. On je nagalsio da se jako plaši majke i molio je za pomoć – navode mediji:

– U tom momentu se pojavila i vidno pijana majka koja je počela da psuje i juri policiju. Jedan policajac je povređen jer se zaletela i udarila ga u gornji deo tela. Nekako su uspeli da je savladaju i uhapse. Prema pisanju medija, ženi je izrečena mera zabrane prilaska sinu, a dete je dato svom odraslom bratu.

Sličan slučaj dogodio se u Beogradu tokom juna meseca, kada su uhapšeni majka K.M. (37) i njen partner M.M. (24) zbog sumnje da su maltretirali njenog maloletnog sina. Nesrećni dečak je sam pozvao policiju i ispričao da ga očuh tuče, a majka ne čini ništa da to spreči. Dete je posle hapšenja para iz pakla dato svom ocu, Zoranu Brankoviću Lepom, inače žestokom momku iz devedesetih.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar