Imam TRI OCA, uživam u njihovoj pažnji: Devojka zapanjila svet otkrićem o svom poreklu (VIDEO)

Nikom nije bilo jasno kako je mogla da tako živi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/life_of_raquel

Rakel Sokija odrastala je u kući u kojoj je sve što je za druge bilo “iščašeno” i “nenormalno” za nju bila uobičajena pojava.

Imala je 11 godina kada je prvi put shvatila da možda i nije uobičajeno to što ima čak tri oca!

Živimo svi zajedno već dugo godina u kući. Da pojednostavim – moji očevi su Pit, Bil i Rič. Pit mi je biološki otac, Bil je prvi, a Rič drugi mamin muž. Za nepoverovati, ali svi se slažemo, uključujući i polusestru i polubrata – sjajno. Majka je upoznala Bila kada je imala 17 godina. Potom su napravili dete, ušli u brak, a onda su se razveli. Majka je tada upoznala Pita, mog biološkog oca koji je ostao da živi u kući sa Bilom i njom. Sa Pitom nikad nije ušla u brak. Malo kasnije, venčala se sa Ričom kome nije smetalo što su u kući ostali Bil i Pit. Na kraju se razvela od Riča, da bi se ponovo udala za Bila, njenu najveću ljubav – ispričala je Rakel šokirajući pratioce.

Dodala je da su se muževi i bivši momak (njen biološki otac) uvek sjajno slagali i pored majčine nepredvidive prirode.

@life_of_raquelReply to @forgiveen1 Living with three dads and one mom. Part 2 ##storytime ##growingup ##notnormal ##foryoupage ##fyp ##fypシ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

– Oni su između sebe imali odličnu komunikaciju. Meni nije bilo čudno što imam trojicu očeva. Kad sam jednom prilikom bila kod drugarice, videla sam da i ona ima pravog i ‘novog’ tatu, pa sam smatrala da tako svi žive. Tek vremenom sam otkrila da sam ja zapravo deo neobične familije – kaže Rakel.

Dodatni razlog za zajednički život kod Rakel Bil i Pit su videli u tome da im zdravlje nije bilo na najvišem nivou i nisu želeli da žive sami.

– Očevi me obožavaju, ali s majkom su ‘kako vetar duva’. Kada se svađaju, uvek se njih trojica ujedine protiv nje, ali ona obično bude ta koja na kraju bude u pravu – kaže Rakel.

@life_of_raquelReply to @im_just_bored223 ##coparentsoftiktok ##growupwithme ##growingup ##dogsoftiktok ##fyp ##fypシ♬ original sound – Raquel

Korisnici TikToka naglasili su da je dobro što je na vreme otkrila da njen način života u detinjstvu baš i nije bio uobičajen.

“Sve vreme ti je majka krojila život kako njoj odgovara. Ta mini-komuna, to je njena ideja”, “Ne shvatam kako su mogli da spavaju pod zajedničkim krovom ako su svi u nekom momentu ludo voleli istu ženu”, bili su neki od komentara.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Majka je upoznala Bila kada je imala 17 godina. Potom su napravili dete, ušli u brak, a onda su se razveli. Majka je tada upoznala Pita, mog biološkog oca koji je ostao da živi u kući sa Bilom i njom.

    Odgovori

Ostavite komentar