Odaberite mesto za odmor prema znaku horoskopa: Ovo su idealne destinacije za letovanje

Blizancima je savršeno mesto za odmor Italija, Jarčevi će se dobro osećati na Malti, a Ribe biraju ostrva od Zakintosa do Krka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/romaneau

OVAN

Ovan je veoma dinamičan, zato ako želite porodični odmor na nekom mirnom ostrvu, odmah zaboravite na to. Ovan voli gužvu, gradiće koji žive celu noć, a iznad svega različit sadržaj koji svojski upražnjavaju. Sportske aktivnosti su obavezne i nema izležavanja i spavanja. Spremite se za rano ustajnje i veoma aktivan odmor ako grenete na letovanje sa Ovnom. Što više adrenalina to je letovanje po “ovnovskim normama” ispunjenije. Zato možete leteti paraglajderom, skakati padobranom, trčati maraton, penjati se na vrhove i dobro se umoriti, da bi sutra sve to radili ponovo. Birajte destinacije koje žive celu noć, jer kada Ovan porani želi da su svi već budni i njemu na usluzi. Dobra destinacija za većinu Ovnova je Japan.

BIK

Dobro je poznato da su Bikovi hedonisti, pa će zauzeti najbolje mesto na plaži. Duboka hladovina u baru na plaži u udobnoj ležaljci, čini pravi odmor svim Bikovima. Ovde nema mnogo aktivnosti, jer kakav bi to bio odmor ako treba da se zamara? Zato, ako vas zanima gde se dobro jede ali i gde su obroci baš onako obilni, pitajte Bika – sve će vam rado objasniti. Njegove destinacije letovanja su svi hoteli koji pružaju maksimalnu udobnost u Španiji.

BLIZANCI

Blizanci su uvek u velikoj gužvi jer im je to prirodno stanje. Zato su na moru obavezno u velikom i glasnom društvu. Rođenima u ovom znaku je sve zanimljivo, zato mesto u kome letuju mora biti sadržajno i puno različitih ponuda. Od krstarenja, ronjenja i dobrih žurki nikako neće odustati ni na zasluženom odmoru. Bučna Italija je idealna destinacija za Blizance. Posetite i Kapri.

RAK

Emotivni Rakovi uvek biraju mirna porodična i mala mesta na moru. Samo zato da bi mogli svima poželeti dobar dan dok idu na plažu. Njihova uroođena pasivnost će se potpuno ispoljiti na odmoru. Zato bez mnogo aktivnosti Rakovi provode svoj odmor potpuno neprimećeno. Jezero Komo u Italiji bio bi dobar izbor za Rakove.

LAV

Samo da je skupo i ekskluzivno, da blješti i sija! Neće Lavovi da im bilo šta nedostaje na moru i odmoru. Mora to da bude luksuz, trendi mesto obavezno, a čak je poželjno da tu letuje i poneka javna ličnost. Neće Lav “upasti u oko” zbog šešira ili upadljive markirane garderobe, već zbog svog stava. Uvek se ponaša kao da je vlasnik celog morskog gradića i došao je da vidi kako se ljudi provode, jer mu je stalo da bude sve ekstra i na nivou. Rodos ili Dubai dobar su izbor za Lava.

DEVICA

Device su se unapred raspitale gde je apartman i da li gleda na more, koliko je udaljen od plaže i koja je boja posteljine? Ponašaju se tako i biraju tako kao da idu da žive u tom smeštaju, a ne da zakupljuju na deset dana. Kada se uvere da je sve u redu i sa kupatilom, onda su se već odlučile da idu na odmor. Letovanje je počelo onog trenutka kada su oribale sa svojim higijenskim sredstvima ceo apartman. Kritikovaće sve vreme plažu, smeštaj, čistoću i neuredne lokale, ali će kada se vrate u svoj grad pričati oduševljno kako im je bilo fantastično. Crna Gora je idealna za Device, jer je poznata destinacija na kojoj su svojevremeno bili sa roditeljima.

Letnji LJUBAVNI horoskop: Venera i Mars donose eksploziju strasti, a jedan znak će stati na “ludi kamen”

VAGA

Sofisticirana Vaga bira lepe apartmane koji imaju balkon sa pogledom na more. Kupila je još u januaru najnoviju kameru kako bi zabeležila sve što vidi. Provešće letovanje sa kamerom u ruci, ne misleći na odmor. Mnogo je važnije da drugi vide gde je to bila i koliko je to letovanje bilo sjajno. Rim, Sorento, Atina nisu loš izbor za jednu Vagu.

ŠKORPIJA

Škorpije obožavaju reke – male i velike. Međutim, ako i odu na more, pokušaće da budu inkognito. Veliki šeširi i još veće naočare čine čudo da se Škorpije osećaju zaštićeno od drugih ljudi. Knjiga, hladno piće, suncobran, to su rekviziti bez kojih ona ne ide na plažu. Poluostrva su odličan izbor za Škorpije, pa bi Istra bila preporučena destinacija.

STRELAC

Na koje mesto ide ni sam ne zna. Ima više destinacija koje želi da obiđe. Zato ako ste sa Strelcem krenuli na letovanje, pripremite se da provedete više vremena u autobusu ili kolima nego na plaži. Avantura je njihovo drugo ime. Ponesite nekoliko pari patika, jer će vam sigurno trebati. Francuka rivijera je odlična za avanturistčnog Strelca.

JARAC

Lakše je da pomerite stenu nego jednog Jarca da ubedite da ode na letovanje. Ako se to i nekim slučajem desi, onda će on izabrati mesto koje nema više od 50 stanovnika. Mir, more, beton i Jarac pod suncobranom je slika koja će vas dugo pratiti. Malta bi bila odlična destinacija za jednog ozbiljnog Jarca. Značajne i istorijske destinacije su pravi izbor za njih.

VODOLIJA

Nemirne, nepredvidive Vodolije upravo vole takva letovanja. Avanture, preokreti i neobične destinacije su njihov pravi hir. Mesta za koja nikada niste čuli su upravo idealna destinacija za Vodolije. Nemojte se začuditi ako krenu u jedan grad, a završe letovanje u sasvim drugom mestu. To je njima sasvim uobičajena stvar. Ipak, daleke destinacije su im jako privlačne, pa ih možete videti na Maldivima ili na Havajima, ako nisu u Zanzibaru.

RIBE

Neptunova deca vole prirodu, more, sunce i nadasve divlje plaže. Zato ih možete primetiti kao usamljene kupače na neobičnim stenama kako se sunčaju. Ribe će biti u gomili kupača potpuno neprimetni, jer se dobro prilagođavaju okolini. Ipak, one nikada ne zaboravljaju da ljubav može da desi na bilo kom mestu, zato su posebno šarmantne baš na letovanju. Sva ostrva su idealna mesta za letovanje rođenih u znaku i podznaku Riba. Od Zakintosa do Krka, to su mesta gde bi trebalo da provedu letnji odmor.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Ako vam je partner rođen u nekom od ova tri znaka ne možete mu verovati, a evo i zašto



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar