Svaka VODOLIJA će se prepoznati: Astrolog otkriva najgore i najbolje osobine rođenih u ovom znaku

Kao što svaki znak ima svoje vrline, ali i mane, tako ih imaju i Vodolije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/DarkmoonArt

Teško je definisati Vodoliju, to je jasno svakome ko poznaje barem jednu osobu rođenu u ovom znaku. One su komunikativne i veoma raspoložene da učestvuju u svim društvenim događajima, a ipak neke ključne osobine odvajaju ih od ostalih znakova zodijaka.

Kao što svaki znak ima svoje vrline, ali i mane, tako ih imaju i Vodolije, a ovo je kratak spisak najgorih i najboljih osobina rođenih u ovom znaku:

Dogmatične

Jesu Vodolije zagledane u budućnost, ali njihova mentalna brzina i mišljenje su prezentovane tako da ne trpe pogovore. To je zato što smatraju da su njihvi stavovi uvek u pravu i u prednosti nad svim ostalima.

Hladne

Vodolije često mogu izgledati krajnje bezosećajno, ali su prilično saosećajne prema bliskim ljudima. S obzirom da su veoma praktične sa manje emotivnim pogledom na svakodnevnicu, deluju hladno i neosvojivo, a suština je dosta drugačija. Stalno su u tendenciji prekomerne analize i ocenjivanja okoline, pa se osobe oko njih često osećaju nelagodno. Deluju kao vanzemaljci prisutni telom, a duhom ko zna u kojoj su dimenziji. Činjenica je da ne voli nerašćišćene nedoumice, pa ih non-stop rešavaju svojim kompjuterskim mozgom.

Nepredvidljive

Nepredvidljive su zbog Urana koji vlada njihovim znakom. Prebrzo obrađuju informacije i dok vi još uvek razmišljate o onome što je tek izgovorila, ona je obradila još pet tema. Ipak su one nosioci promena, ali na bolje, pa se zato i označavaju kao nepredvidljive. Često trpe veliki pritisak jer su vesnici promena, pa je stres njihov životni saputnik, a u neprestanoj su borbi da ne budu emotivno ranjive.

Ćutljive

Ponekad je potrebno da imate klešta kako bi im “izvukli” neku reč iz usta. S obzirom da vas gledaju u oči dok im se obraćate, pomislićete koliko su dobri slušaoci! Ipak, u sledećem trenu shvatite da vas uopšte ne slušaju, i da nisu tu ni duhom ni mislima. To je ta ćudljivost koja mnogim zodijačkim znacima smeta, ali ipak onima koji vole “vanzemaljce”, Vodolija će veoma odgovarati. Kako god da gledate ona i izgleda i ponaša se kao vanzemaljac, prosto je stalno zagledana u budućnost i retko je prisutna u sadašnjosti.

POZITIVNE OSOBINE VODOLIJA

Vizionar

Ovo je vizionar zodijaka jer voli i živi budućnost. Često su ikone mladih ljudi, jer su perjanica novih trendova. Tako ćete Vodoliju zateći u fenomenalno čudnom autfitu, jer oni ne vole da izgledaju kao svi ostali. Njihov koncept orginalnosti ne možete naučiti, sve da i one žele da vam prenesu svoju umetničku nit. Jednostavno one su rođene tako i to su donele sa sobom kako bi pravile različitost u ovom svetu kopija.

Inteligentne

Iako kažu da genija od ludaka deli tanka linija, one su genijalci po svim stvarima koje ih zanimaju. U svemu vide mogućnost za napredovanjem i poboljšanjem. Zato ako želite da poboljšate i promenite ovaj svet pozovite Vodolije, one će odmah dati najbolja rešenja za sve ljude. Vodolije nisu analitične kao Device, ali su logične, stoga su njihova rešenja primenljiva u praksi.

Autentične

Vodolije su svoje i orIginalne, a time i autentične. Krativnost im je na maksimumu čak i kada spavaju. Imaju svoju ekscentričnost koju gaje kao najskuplji cvet. Neke od njih mogu imati snove koji najavljuju budućnost. I ne zaboravite ponosne su na svoju različitost, jer ih to izdvaja iz mase šunda.

Humanisti

Ovo je najveći humanista zodijaka, ali na globalnom planu. Vodolije bi sve promenile samo da bi svi ljudi imali sve što im treba. Zato će vam pominjati svetske probleme, brigru o ugroženim životinjama, o deci koja su gladna i nemaju vodu za piće. Njihovi problemi, ali i rešenja su globalnog karaktera, jer vole socijalnu pravdu za sve ljude na planeti.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar