Ako vam je partner rođen u nekom od ova tri znaka ne možete mu verovati, a evo i zašto

Svi imamo mane, a astolog Objektiva ovoga puta bez "dlake na jeziku" otkriva mane pripadnika tri znaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Anastasia Gepp

DEVICA

Nemojte verovati uglađenom ponašanju jedne Device koja leči frustracije sklapanjem i ređanjem garderobe, pranjem i čišćenjem stana, koji je toliko uredan da izgleda neprijatno da boravite u takvom prostoru. Pripadnici znaka Device su večito nezadovolnji, pa njima i ako pružite najviše nije im dovoljno. Oni su prezahtevni, ne poznaju emocije ni ljubav. U potrazi za ljubavlju stalno se žale na nedostatak iste. U seksu su toliko dosadni i rutinski, da vam se smuči što ste se uopšte i upustili u to sa osobom koja vodi ljubav kao mašina. Zato ne očekujte ljubav, bliskost i iskren zagrljaj od Device, koja ni sebe ne ume da voli, a tek vas nikako. Sebične Device nikada ništa ne rade za vas, jer su uvek okrenute sebi i svojom potrebom da budu perfektni. Glupe uopšte nisu, ali će svoj mozak analizom i planskim projektom usmeriti na vas i vašu slabu tačku, tako da vam najstrašnije mogu “zabiti sekiru” u leđa. I Holivud bi pozavideo na njihovoj fanatastičnoj glumi, jer one vole da se predstavljaju u najboljem svetlu. Činjenica je da ih izjeda mišljenje okoline, pa se zato veoma trude da na okolinu ostave utisak savršenstva.

ŠKORPIJA

Narcisoidni, cinični, ljubomorni, posesivni i autodestruktivni Škorpioni nisu najbolji izbor kada je životni partner u pitanju. To je isto kao da su vas osudili na deset stogodišnjih doživotnih robija. Mračni su i puni smeća koje skupljaju od drugih još mračnijih osoba, ništa vam lepo ne mogu doneti u život. Njihov cinizam i ljubomora dovode do ih do besa koji iskaljuju baš na bliskim osobama. Ući će vam u kuću kada vam je teško da bi se sladili sa vašim mukama koje proživljavate. Hrane se tuđim problemima i neuspesima, jer samo tako se osećaju dobro. Seks je bitna sastavna karika u njihovom turobnom životu, ali ni tu nisu toliko sjajni koliko se trude. Imaju svest samo o sebi u ljubavnom činu jer su emotivno bezosećajni. Čuvajte se osvetoljubivosti Škorpije, jer osvetu serviraju hladnu, baš kada zaboravite da ste ih povredili ili naljutili.

JARAC

Ako volite da budete rob onda izaberite Jarca za životnog partnera. On je idealan robovlasnik jer vam neće ni vode dati da popijete, ako to nije po njegovom pravilu. Ceo vek možete čekati da zatraži oproštaj zbog grubog ponašnanja i nećete to dočekati. Emotivno hladan i bezosećajan Jarac čak neće ni osetiti da ste ljuti i da želite da mu vratite povrede koje vam je na duši nacrtao. Nemojte očekivati radost, sreću i pozitvne događaje pored ovih osoba, jer oni to nemaju u sebi, pa tako da to ne mogu to ni da žive.

Piše astrolog Vesna Trajković

Horoskope našeg astrologa pratite i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar