Na očevoj sahrani video majku da drži strica za ruku: Uveče je otkrio neverovatnu tajnu staru 32 godine

Nije znao kako da se postavi prema novonastaloj situaciji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/rawpixel.com

Kada mu je pre četiri meseca preminuo otac Nil, tridesetdvogodišnji Majk Foster iz Dalasa nije ni slutio da će posle njegove sahrane dobiti odgovor na pitanje koje ga je najviše mučilo u životu.

Videvši strica Boa kako s vremena na vreme hvata za ruku njegovu majku Gven, Majk je počeo da razmišlja da li se tu dešava ono što je i pretpostavljao dugi niz godina, a za šta nikad nije imao dokaz.

I bio je u pravu – uveče je konačno dobio potvrdu da je njegov pravi otac Bo a ne Nil!

Majk je od malena bio blizak sa stricom koji je redovno dolazio kući i učestvovao je u njegovom odrastanju podjednako kao Nil i Gven. Negde oko 14. rođendana, gledajući stare očeve i stričeve slike iz mladosti, nije mogao da se otme utisku da više liči na Boa.

– Imao sam neki osećaj duboko u podsvesti da mi je on pravi otac. Majka je mnogo volela Nila i on mi je bio tata, ali znao sam da se tu nešto čudno dešava. Pokušao sam da s njima pričam o tome, ali uvek su menjali temu i izbegavali su da mi kažu šta jeste. Govorili su da umišljam, da nisam normalno dete ako verujem u to da bi me rođeni otac i majka lagali. Postavljali su se tako prema meni da sam zaista osećao prezir prema samom sebi što uopšte pitam tako nešto – kaže Majk u razgovoru za TV stanicu.

Ipak, đavo mu nije dao mira. Pokušao je da u razgovoru sa strinom, ali i braćom od strica sazna nešto više, ali redovno bi nailazio na “zid”.

A onda je došla sahrana i nekoliko momenata kada je shvatio sve. Uveče je za stolom dobio odgovor koji mu ništa zapravo u životu nije promenio. Samo je potvrdio tezu da nije on taj koji je lud ili paranoičan.

– Majka i Bo seli su za sto i priznali su mi da sam njihovo dete. Ideja da se to krije od mene bila je od mog pokojnog oca. Nil nije bio plodan i želeo je po svaku cenu dete sa mojom majkom. Odbijao je da usvoje decu, a s rođenim bratom bio je od malena veoma blizak. Tako su došli na tu ideju, koju će potom kriti moje 32 godine života. Verovatno su mislili da ću se trajno naljutiti na oca i na njih ako saznam istinu. Meni je sad zapravo samo lakše. U prvih nekoliko minuta nisam znao kako da se postavim prema njima dvoma. Samo sam govorio da su ispali nefer prema meni. S druge strane, ništa to saznanje nije promenilo u meni. Osećanja koja imam prema preminulom ocu koji me je celog života voleo i brinuo o meni, nikad se neće promeniti – rekao je Majk.

Njegova majka Gven nije želela da daje izjave ovim povodom, baš kao ni stric Bo.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. A STO MISLITE KAKO SU STVARI BILI U CRNU GORU.DALI JE VAMA VASA BAKA ISPRICALA KADA JE BILA NEVESTA DA JE PRVU NOC PROVELA SA SVEKROM A NE SA SUPRUGOM.PA SE DANAS PITATE ZASTO SE CRNOGORCI PONASAJU KAKO SE PONASAJU.

    Odgovori

Ostavite komentar