Bajden KLEKNUO na sastanku sa predsednikom Izraela: Čudna scena na susretu, evo šta je RAZLOG (FOTO)

Taj trenutak fotografisao je u ponedeljak član odeljenja za štampu Vlade Izraela

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL / POOL

Predsednik SAD Džozef Bajden je na sastanku u Beloj kući s odlazećim predsednikom Izraela Ruvenom Rivlinom učinio nešto neobično: kleknuo je pred njegovom šeficom kabineta.

On je to učinio kad je čuo da Rivlinova šefica kabineta ima 12 dece. Na iznenađenje Rivlina, Bajden, otac četvoro dece, kleknuo je i pognuo glavu da izrazi poštovanje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Taj trenutak fotografisao je u ponedeljak član odeljenja za štampu Vlade Izraela, prenose izraelski mediji na naslovnim stranama.

​Rivlin je na oproštajnom sastanku s Bajdenom – pošto mu je poseta SAD bila poslednja na funkciji šefa države, rekao da Rivka Ravic (45) koja mu je godinama ključna savetnica, uz zahtevan posao vodi i tako veliko domaćinstvo.

On je bila uz predsednika još dok je bio poslanik Likuda, ministar komunikacija i predsednik Kneseta.

Rivlina (81) će na mestu predsednika Izraela naredne nedelje zameniti nekadašnji poslanik i ministar Jicak Hercog (60), sin nekadašnjeh šefa države Haima Hercoga i bivši šef NVO “Jevrejska agencija za Izrael” koja se još od 1929. godine bavi povezivanjem Jevreja širom sveta i organizuje njihovo doseljavanje u Izrael.

BONUS VIDEO: 

 Izvor: Sputnjik

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar