Ovo je konobar Radosav kojeg je komšija ŽIVOG spalio: Otkriveni detalji UŽASA kod Bogatića (FOTO)

Nesrećni čovek je imao teške opekotine drugog i trećeg stepena, koje su zahvatile 60 odsto tela

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Radosav Martić (62) iz Dublja kod Bogatića, koga je 19. juna polio benzinom i potom zapalio komšija Zoran D. (58), preminuo je u sredu na Klinici za plastičnu hirurgiju u Beogradu.

Nesrećni čovek je imao teške opekotine drugog i trećeg stepena, koje su zahvatile 60 odsto tela. Kako Objektiv saznaje, razlog ovog čina koji se tragično završio jeste svađa oko žene.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Rade je bio dugogodišnji konobar u bifeu lokalnog fudbalskog kluba Mladi Borac. Izuzetno fin čovek. Kako sam načuo, Zoranova žena se tajno zabavljala sa Radetom, komšije su, kuća prekoputa kuće. Zoran, inače, voli da popije, pa verujem da mu je taj bes kada je načuo glasine od seoskih sojki samo prekipeo i uradio je šta je uradio – kaže nam jedan od komšija iz Ulice Katice Čačić u Dublju.

Foto: Privatna arhiva

RADETA SU SVI VOLELI U SELU

Rade je inače čovek za kojeg nam niko nije kazao nijednu ružnu reč. U kući živi sa majkom Draginjom, a nije bio ni loše situiran.

– Pre nekoliko godina ga je žena ostavila, nije mogla da trpi svekra i svekrvu. Imaju zajedno velike sina i ćerku. Svako na svoju stranu otišao, a on ostade sa majkom u selu. Radetova sestra Milanka bila je medicinska sestra u našem Domu zdravlja – dodaje jedna meštanka Dublja.

O karakteru Zorana D. svedoče brojni meštani ovog sela blizu Bogatića.

– Zvali smo ga Perina, a poznat je po kavgama, krađama i pretnji ljudima. Jednom našem sugrađaninu je svojevremeno pretio repetiranim pištoljem. Pre nekoliko godina upao je u kuću jedne porodice i napao bračni par. Odbranio ih je sin koji je motkom udario Zorana, nakon čega je pobegao iz tuđeg dvorišta. Tog momka i njegovu porodicu kasnije je tužio da su mu naneli telesne povrede, čak je dobio i novčanu naknadu od suda – sa negodovanjem pričaju meštani.

KRIO SE U KOLIBI

Nesreća se dogodila 18. juna u večernjim satima, kada je Zoran, u alkoholisanom stanju, došao kod Radeta, pozvao ga da izađe iz kuće i započeo svađu. Posle kraće prepirke, uzeo je flašu sa benzinom, a zatim je polio i zapalio nesrećnog čoveka.

– Bio je u bekstvu ceo dan i noć. Intenzivnom potragom po celoj Mačvi policajci iz Bogatića su ga locirali u jednoj kolibi na periferiji sela u kojoj je povremeno živeo. Šest policajaca opkolilo je kolibu i pronašlo begunca kako spava. Probudili su ga i sa lisicama na rukama priveli u policijsku stanicu. Od tada se nalazi u pritvoru – kaže naš izvor blizak istrazi.

Protiv Damnjanovića je, po nalogu tužilaštva, policija podnela krivičnu prijavu za pokušaj ubistva i određen mu je pritvor do 30 dana. Nakon što je Radosav tragično skončao, Zoran će biti osumnjičen za ubistvo.

Piše: A. MOMČILOVIĆ

OVU I MNOGE DRUGE AKTUELNOSTI PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 2. JUL

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar