Lekari u čudu: Dok je spavao sa partnerkom, sa polnim organom mu se dogodilo nešto što NIKOME NIKAD nije

Srećom po njega, uspešno se oporavlja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock -270876041

Muškarac iz Velike Britanije prvi je čovek u svetu koji je zadobio vertikalni prelom polnog organa. Njegovi doktori kažu da se ovako nešto nikad nije dogodilo i da je ovo prvi zvanično zabeležen slučaj ovakve frakture.

Urolog koji je vodio ovaj specifičan slučaj, objavljenog u časopisu BMJ Kejs Reports, kaže da je ovoga puta povreda bila veoma posebna i to ne na dobar način.

Atraktivna Ruskinja savršeno skinula svima poznate POKRETE: Niko nije mogao da veruje šta vidi (VIDEO)

Četrdesetogodišnji pacijent se povredio tokom s*ksa kada mu je polni organ popustio pod pritiskom partnera, ali nije pokazivao mnoge uobičajene simptome. Nije čuo nikakav zvuk, otok nije bio velik, a nije ni odmah izgubio erekciju, već je ona postepeno nestala.

Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Lekarima je čitav slučaj bio sumnjiv pa su naredili snimanje magnetnom rezonancom, nakon čega je potvrđena fraktura od oko tri centimetra, prenosi Gizmodo.

Lekari su uspeli da saniraju povredu i pacijent se sada polako vraća normlanim aktivnostima.

Fraktura p*nisa predstavlja cepanje “tunica albuginea”, zaštitne membrane koja okružuje erektilno tkivo u koje se sliva krv u penis. Razlog zbog kojeg je osećaj vrlo sličan osećaju da je slomljena kost jeste što se većina tih povreda dešava tokom s*ksa kada se p*nis u potpunoj erekciji prekomerno savije pod pritiskom.

Povredu uvek prati glasno pucketanje, modrica usled krvnog podliva, kao i bol. Iako nije neobična, ovakva povreda se retko kad prijavljuje, verovatno jer je pacijente sramota.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar