Stanija Dobrojević KUPUJE kuću na Floridi, evo odakle joj NOVAC: 200.000 dolara u kešu, ostalo na kredit

Starleta živi punim plućima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Stanija Dobrojević
Foto: Printscreen Instagram

Starleta i učesnica mnogih rijaliti formata Stanija Dobrojević rešila je da kupi kuću na Floridi, s obzirom na to da već godinama živi i radi na relaciji Srbija-Amerika.

Naime, ona planira da kupi kuću na Floridi, koja košta 400.000 dolara i u kojoj će živeti s dečkom Markom Markovićem, piše “Hit Informer”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Čim odemo tamo kupiću kuću. Za sada ih gledam preko interneta i tamošnjih agencija, a onda ću ići da ih obiđem s Markom, da izaberemo onu koja nam najviše odgovara. On poslednjih meseci intenzivno uči engleski i moći će da radi tamo, a u Srbiju ćemo redovno da dolazimo – rekla je za pomenuti list Stanija i dodala da je polovinu novca za kupovinu nekretnine već pripremila.

Kako se navodi, novac je skupila zahvaljujući tome što je postala zaštitno lice jedne američke kompanije, te je sa njima potpisala trogodišnji ugovor na 200.000 dolara. Ona će deo novca za kuću isplatiti u gotovini, dok će za drugi deo podići kredit.

– Deo ću da platim u kešu, a deo na mesečnom ili godišnjem nivou. Mnogo zarađujem, pa se ne brinem da li ću uspeti da finansiram rate za kuću i račune – rekla je Stanija.

UDAJE se Stanija: Starletu dečko ZAPROSIO na njen 36. rođendan?!



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (1)

Ostavite komentar