Katarina dobila otkaz u turističkoj agenciji, učila putnike kako da VARAJU na testovima za koronavirus

Zaposlena je na skandalozan način savetovala ljude šta da rade ako su zaraženi, a hoće na more

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: vesti.ru printscreen/dailystar.co.uk printscreen

Ruskinja Katarina Semjonova, jedna od glavnih menadžerki turističke agencije Anex Tour iz Krasnojarska, najurena je s posla kada se na internetu pojavio snimak na kojem uči ljude kako da varaju na testovima za koronavirus.

Semjonova se nije ustezala da do najsitnijih detalja daje ljudima upustva kako bi mogli da letuju u Egiptu, čak i ako su zaraženi koronavirusom.

Na snimku se moglo videti svojevrsno Katarinino uputstvo uz naglasak na korišćenju spreja za nos “Miramistin”.

Semjonova je na sebe navukla gnev ne samo medicinskog osoblja u Rusiji, već i običnih građana u trenucima kada ovu zemlju pogađa treći talas epidemije.

– Putnicima sam objašnjavala kako da koriste sprej. Rekla sam da ga stave svuda – u nos, usta, na odeću, kako bi na testu dobili negativan rezultat. Ovaj savet im je pomogao. Iako su bili zaraženi, odnosno sa pozitivnim nalazima, posle korišćenja spreja, PCR test je pokazao da su negativni i oni su iz Krasnojarska preko agencije u kojoj radim otputovali u Egipat – priznala je Katarina na saslušanju.

Zaprepašćeni policajci pitali su je da li ju je stid što je zaražene putnike slala u drugu zemlju i tako direktno doprinela širenju virusa. Ona se tu branila ćutanjem, budući da se radi o osobi koja na Instagramu propagira antivakserske stavove.

Voditelj najpopularnije emisije u Krasnojarsku Bal Debjuntantok javno je izneo svoj stav.

– Ona bi trebalo da bude ozbiljno kažnjena zbog ovoga što je uradila. Dužnost svakog zaposlenog je da se pridržava mera i da savetuje ljude u korist borbe sa virusom, a ne da pospešuje njegovo širenje obmanjivanjem. I posle se pitamo otkud nam sada treći talas – rekao je voditelj kada je čuo da je Katarina Semjonova ovim povodom i otpuštena s posla.

Otkrila da joj je dečko u vezi sa drugaricom, pa joj flašom IZBILA oko: Prava istina ju je uvela u pakao



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar