Aleksandra je otišla u Budvu, a u sobi pored su bila četiri Dorćolca: “Bili smo kao vezana CREVCA”

Ona je priznala da je te večeri napravila grešku, ali smatra da takvu kaznu nije zaslužila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Shutterstock

Ovaj život je neverovatno komplikovan. One koje volimo, ne vole nas, oni koji nas vole, mi njih ne volimo i tako u krug. Ono što se vremenom menjalo bio je možda samo moral. Ispravka, lažni moral – onaj oličen u tezi kako se bake sećaju vremena kada je pogled značio prevaru.

A onda su “u igru” uletele njihove unuke koje prevare nekoga pre nego što pošteno stignu i da ga pogledaju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ma, ajte molim vas! Pogled bio prevara, a vanbračna deca se rađala iza svakog trećeg plasta sena na selu – počinje priču 23-godišnja Beograđanka Aleksandra M, studentkinja jednog privatnog fakulteta, čija će vas ljubavna ispovest ostaviti bez reči, pre svega zato što savršeno opisuje kako 20-godišnjaci gledaju na to koliko je puta sasvim “u redu” prevariti dečka.

Da, većina Aleksandrinih drugarica, ma kako vam to zvučalo, zaista misli da je prevariti dečka – sasvim u redu! Tako barem ona tvrdi. Aleksandra je i sama osetila šta je to preljuba i šta sve sa sobom nosi. Jedino što nije mogla da pretpostavi je da će u nju biti upletena i njena najbolja drugarica, i da će preko noći ostati i bez dečka i bez najbolje drugarice.

– Nemam problema da vam sve ispričam, onako iz prvog lica. Zašto bih imala, kad se ničega ne stidim – iskrena je ona.

– S Goranom sam bila u vezi svega nedelju dana, a već sam znala da je on onaj pravi – udubljuje se u priču Aleksandra.

Foto: Freepik/teksomolika

– Znaš ono kad se sve poklapa – i leptirići u stomaku, i ono što ti “mozak sve vreme poručuje”. Frajer stariji od mene godinu dana… Bre, sve skroz na mestu. Nije ni čudo što smo godinu dana bili “ko vezana crevca”. Kud on, tu i ja – priča Aleksandra.

Posle 365 dana, kaže, naišlo je prvo iskušenje. Sasvim neočekivano.

– Od samog početka smo imali slobodnu vezu. Nije to baš bilo, ono “on ide svojim, a ja svojim putem”, ali jednostavno nismo gušili jedno drugo. Ja za njega mogu da tvrdim da me nikada nije prevario! Ma, mogu da se kladim u to da mi umre mama. Stvarno. Ja sam s duge strane napravila jednu malu grešku – seća se Aleksandra.

Foto: HBRH/Alamy/Alamy/Profimedia

– Goran me je prvi put otkako smo u vezi pustio prošle godine da idem sama na more. Otišla sam u Budvu sa Dragicom, najboljom drugaricom, s kojom se znam od šeste godine. Pravo da ti kažem, prijalo mi je da malo iskuliramo, ali ne u fazonu da imam nešto protiv Gorana ili naše veze, nego onako. U sobi do nas bila su četiri Dorćolca. Jedan dečko mi je baš privukao pažnju, onako markantan, crn. Bio je totalna suprotnost Goranu. U svakom smislu – priča Aleksandra, odmah prelazeći na stvar.

Trebalo mi je tri dana da shvatim da me “značajno gleda”. “Ona stvar” se desila posle nedelju dana, sasvim spontano, na žurci koju su momci napravili na terasi.

Sad kad razmišljam o svemu, ne mogu da se setim ni kako ni zašto. Jednostavno smo se prepustili atmosferi – noć, napolju skoro 40 stepeni, vermut u kombinaciji sa još nekim pićem, i eto – rekla je Aleksandra i potom objasnila da je po povratku u Beograd čvrsto rešila da Goranu ništa ne kaže.

Ako je pokušala da prećuti ono što se desilo na letovanju, sudbina je imala drugačije planove za nju. Pogotovo, što nikako nije očekivala da će najveću izdaju doživeti od onoga od koga je najmanje očekuje, od svoje najbolje drugarice.

Foto: Ilustracuja/Unsplash/Engin Akyurt

– Učinilo mi se da je to najpametnije. Znaš kako matori kažu da “od viška boli glava” ili, tako nekako. Uglavnom, ovo je bio prvi put da sam ga prevarila. Majke mi, pre toga nikoga nisam ni poželela, ne daj bože – poljubila – pravda se Beograđanka.

Aleksandrinu tajnu znala je samo njena drugarica Dragica, koja je na žurci završila sa drugom Aleksandrinog “novog izabranika”. O svemu su čvrsto rešile da ćute, sve dok se nisu posvađale.

– Mislim da se Dragica ceo život ložila na Gorana. Ustvari, sad posle svega sam sigurna u to! Pošto smo se posvađale oko neke totalne gluposti, Dragica je otrčala do njega i sve mu ispričala. Goran me je istog trenutka nazvao i preko mobilnog raskinuo sa mnom! Da li možete da verujete da je posle više od godinu dana veze, sa mnom raskinuo preko telefona? – pita nas zgranuto Aleksandra dodajući:

– Ja nikada nikome nisam ispričala da se Dragica iste večeri na žurci smuvala sa nepoznatim tipom. Nijednog trenutka nisam pala u iskušenje posle svega što mi je priredila da joj se osvetim – napominje Aleksandra dodajući da mala prevara poput one koju je ona napravila nije vredna toga da ostane bez momka kojeg je iskreno volela.

Ni Aleksandrina drugarica nije bila baš “nevinašce” te večeri, ali glavno pitanje je da li prevara može da bude mala, glupa i bezazlena? I zašto ljudi misle da može?

– Mislim da jedna mala, glupa prevara poput one koju sam ja napravila nije razlog da neko u sekundi rasturi nešto što smo gradili čitavu godinu! Stojim iza ovih svojih reči, a tvrdim da većina mojih drugarica isto razmišlja. Ne kajem se zbog onoga što sam uradila. Sve bih ponovila! – rekla je.

Ana je stanovala na Voždovcu kada je snašao UŽAS: Odselila se, a onda joj je jedan čovek promenio život 

Izvor: Telegraf.rs

Komentari (23)

  1. Ova devojka ako uopste postoji i ako je istina ovo verovatno je mentalno nestabilna ..i bas kao sto rece ovaj covek lepo blago kuci koju zaobidjes ...

    Odgovori
  2. Nije Aleksandra nego Marina i nije iz Beograda nego iz.... E, pa mnogo trazite. Nije Goran nego Djordje (cini mi se) i nije Dragica nego Sanja.

    Odgovori

Ostavite komentar