OBJEKTIV SAZNAJE

Tončevu smeta UDAR na mafiju: Preko bliskog saradnika NAPADA ministra Vulina (FOTO)

Spasić je poznat kao neko ko dnevno objavljuje više od desetak postova na svom Instagram profilu u korist Novice Tončeva, u pokušaju da ga tako „opere”

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,Foto: Stevanovic/Starsportphoto©,Pritnscreen

Alavi ministar Novica Tončev, čije lopovluke mesecima raskrinkava Objektiv, nakon poslednjeg pisanja našeg lista, i to o njegovoj nelegalnoj gradnji u Surdulici, udario je na ministra policije Aleksandra Vulina. Tončev „otrovne strele” na račun Vulina ispaljuje preko svog bliskog saradnika.

Međutim, ono što je posebno interesantno jeste da to čini u jeku policijske akcije protiv klana Velje Nevolje, iza koje glavom i bra – dom stoji upravo ministar Vulin uz svesrdnu podršku šefa države Aleksandra Vučića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, u objavi na Instagram profilu Ninoslava Spasića, šefa internet tima Novice Tončeva, između ostalog, piše:

– Sada im smeta što ministar gradi u Surdulici. E, to je sad muka. Pa ne gradi u Beogradu. Ne uzima od države i nema tetku – navodi, između ostalog, Spasić.

NIŠTA BEZ AMINA

Inače, Spasić je poznat kao neko ko dnevno objavljuje više od de – setak postova na svom Instagram profilu u korist Novice Tončeva, u pokušaju da ga tako „opere”.

On to, kako navode odlično upućeni sagovornici Objektiva, čini direktno po nalogu ministra Tončeva, a nijedna objava ne izlazi bez Novičinog „aminovanja”.

U ovoj Spasićevoj objavi jasno je da se to što je napisao odnosi na ministra Vulina, jer koristi formulacije đilasovskih medija koji jedini greh koji pripisuju Vulinu, pošto ništa drugo nemaju i ne mogu da mu nađu, jeste priča o tetki.

Foto: Printscreen/Instagram

ZAŠTO SMETA MINISTAR POLICIJE?

Međutim, ono što posebno buni jeste šta to Tončev i njegovi najbliži saradnici imaju protiv ministra Vulina ako se zna da je jedan od najzaslužnijih što su se najozloglašeniji kriminalci poput Veljka Belivuka i njegovih bliskih saradnika našli iza rešetaka. Policijskoj akciji koja hapsi članove kriminalne grupe Velje Nevolje još nije kraj, sve dok se svi oni koji su činili kriminalna dela ne nađu u zatvoru.

Zato je posebno diskutabilno što se baš u ovom trenutku ministar Vulin poteže.

UBACIO GA U FSS

Da Tončev i te kako ume da ceni lo – jalnost svojih saradnika, upravo pokazuje i primer Spasića koji je u FSS, a gde je Novica Tončev predsednik regiona Istočne Srbije. Spasić je fudbalski sudija i Novičin sugrađanin.

Kako piše na sajtu FSS, u Superligi je stručni posmatrač.

RAZLJUTILA IH ISTINA

Podsetimo, Objektiv je juče objavio da je ministar bez portfelja i visoki funkcioner SPS Novica Tončev rešio da obezbedi krov nad glavom mlađem sinu Vladislavu.

I ništa tu ne bi bilo sporno da nije nelegalno nadzidao već postojeći nelegalizovani objekat u okviru kompleksa gde porodično živi u Surdulici. Radovi na ovom objektu završeni su u kratkom vremenskom roku, a počeli su odmah posle gala venčanja koje je ministar upriličio na Vlasinskom jezeru u aprilu ove godine.

KOD TATKA

Ministar Tončev, kada smo ga u ponedeljak kontaktirali povodom nelegalne gradnje, pokušao je nemušto da se opravda. Bez blama je naveo da nema ništa svoje, već da sa familijom živi kod tate. Za malobrojne koji ne znaju, Novica Tončev ima građevinsku firmu. Ispada da je drugima uspeo da sagradi na hiljade kvadrata, a sebi nije uspeo da izgradi porodičnu kuću na svoje ime, već mora da živi kod tate.

– Nemam kuću u Surdulici, već živim kod oca, koji je kuću i pomoćne objekte sam pravio, a majka mi je umrla. Živim sa familijom u očevoj kući, zajedno sa ocem. Voleo bih da pitate još nekog i da obiđete i vi Surdulicu i da se uverite o svemu, i ko vam je izvor informacija – naveo je, između ostalog, ministar u izjavi za Objektiv.

Piše: Ekipa Objektiva

Ovu i još mnogo interesantnih tema pročitajte u današnjem izdanju štampanog Objektiva. 

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar