Komšije Ane Sević otkrile sve: Pevačica OVAKO reagovala na optužbe da je Lukas sa njom VARAO bivšu ženu

Priča se da je Ana "kepec" iz Granda sa kojom je Lukas prevario njegovu bivšu suprugu Sonju Vuksanović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Pevačica i voditeljka Ana Sević poslednjih dana je u centru pažnje javnosti kao mogući akter autobiografske knjige Ace Lukasa “Ovo sam ja”, u kojoj je navedeno da je Sonja Vuksanović nju nazvala “kepecom” jer je navodno bila u aferi sa njenim tadašnjim mužem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sevićeva se, naime, od tada nije oglašavala ovim povodom, a kako tvrde komšije, nju medijska nagađanja i pisanja o aferi “kepec iz Zvezda Granda” uopšte ne dotiču.

Komšinica iz Anine zgrade, ispričala je da pevačicu i njenu porodicu viđa svakodnevno.

– Svaki dan ih viđam, fini su i kulturni. Ana je baš dobra majka i jako je posvećena bebi. Stalno idu porodično u šetnju do obližnjeg parka. Danijel i ona su uvek lepo raspoloženi, zajedno guraju kolica i često su zagrljeni. I Danijel je baš fin čovek, izuzetno je vezan i za Aninu ćerku, koju je dobila u braku s Darkom Lazićem, uopšte ne pravi razliku između nje i bebe – ispričala pevačicina komšinica za Kurir.

Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Na pitanje da li je upućena u skandal i optužbe Sonje Vuksanović da ju je Lukas varao sa Sevićkom dok su još bili u braku, odgovara da zna i komentar same pevačice na tu temu.

– Čitala sam o tome. To je bila glavna tema u kraju. Iako sam mislila da će Ani biti neprijatno i da će se zatvoriti u kuću, ona je taj dan predveče izašla s bebom, ponašala se sasvim normalno i bila je raspoložena. Drugarica koja ju je srela mi je rekla da ju je pitala da li je to istina. Ona se samo na to nasmejala i rekla: “Ja sam toliko srećna zbog udaje i mojih devojčica, imam čoveka svog života pored sebe, da me nikakve gluposti ne mogu iznervirati” – otkrila je ona.

Još jedan komšija potvrdio je da je Ana fina i ljubazna i da s njenom porodicom nemaju nikakve probleme.

– Pristojne su komšije. Imaju dva automobila, ali izgleda samo jednu garažu, pa stalno ostavljaju jedna kola na ulici, ispred obdaništa. Često izlaze, preparkiravaju se. Tako ih najčešće viđam. I u šetnji s kolicima – završio je komšija.

Inače, stan u kom Ana sada živi u vlasništvu je njenog supruga Danijela Nedeljkovića, a to se može videti i na interfonu zgrade u kojoj žive. Pre nego što se doselila, pevačica je živela u stanu u Skojevskom naselju, gde su joj komšinice bile Jelena Kostov i Mia Borisavljević.

Otkriveno ko je “KEPEC” iz Granda: Evo ko je pevačica sa kojom je navodno Aca Lukas VARAO Sonju (FOTO)

Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar