Otkriveno ko je “KEPEC” iz Granda: Evo ko je pevačica sa kojom je navodno Aca Lukas VARAO Sonju (FOTO)

Mnogi nisu mogli da poveruju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Jedan od naših najpoznatijih pevača Aca Lukas nedavno je objavio autobiografsku knjigu pod nazivom “Ovo sam ja”, u kojoj je otkrio detalje iz života za koje javnost nije znala.

On je priznao da je bio u vezi sa Ksenijom Pajčin, opisao hapšenje tokom Sablje, susret s pripadnicima zemunskog klana i Cecom Ražnatović u Centralnom zatvoru, ali je pisao i o detaljima žestokih svađa sa suprugom Sonjom, koja ga je, tokom jedne svađe, optužila da “spava s kepecom iz Granda”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Folker je u knjizi napisao da ju je prevario s jednom pevačicom, a izvor blizak pevaču, navodi u izjavi Kuriru da je u pitanju Ana Sević!

“Klošaru jedan, ti ćeš sa mnom da se igraš! Misliš da ne znam da je**š onog kepeca iz ‘Zvezda Granda’!” Kad je to izgovorila, nisam mogao da se kontrolišem”, napisao je Lukas o svađi s bivšom ženom.

“Taj kepec se bolje ka*a od tebe. I bolja je riba od tebe. A s tobom mogu da legnem samo kad sam pijan!”, prepričao je Lukas jednu od svađa.

Sonja je navodno mislila na bivšu ženu Darka Lazića Anu Sević, o čemu se u to vreme uveliko pričalo na estradi. Tada je ta priča došla i do novinara, ali ju je Lukas demantovao, jer su u to vreme i on i Ana bili u brakovima sa sada već bivšim partnerima.

“Pričalo se da su se viđali mesecima, i to u jednom hotelu u strogom centru grada. Lukas nikada nije hteo da javno prizna, a i Ana je poricala da se viđaju”, rekao je neimenovani izvor.

Pevač, ali ni bivša supruga ni pevačica Ana Sević nisu komentarisali ove navode.

foto:ScreenShot Instagram

Ana se nedavno, u tajnosti, udala za Danijela Nedeljkovića, kojem je nedavno rodila ćerku Senu.

Pogledajte kako izgleda njen izabranik:

“Taj KEPEC je bolji u krevetu do tebe”: Aca Lukas otkrio sve o skandaloznim SVAĐAMA sa Sonjom Vuksanović



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar