ISKRENA

Nakon što je ISPROZIVALA Ivu i Staniju, Sanja Marinković rekla: Ne CENIM svakog gosta sa kojim razgovaram

Otkrila i da li su se starlete naljutile na nju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/ Youtube/ RTVPink

Voditeljka Sanja Marinković svojevremeno je u svojoj emisiji starletama Ivi Grgurić i Staniji Dobrojević rekla da one nikako ne mogu biti uzor mladima.

Sada je otkrila i da li su se njih dve, možda, naljutile zbog toga.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Ako nekoga spuštaš, to ne može da bude na lep način, tako da ja nikoga ne spuštam, ja samo radim svoj posao. Često iz svog prvog lica, i lica publike. Veliki broj pitanja su komentari publike koje privlače pažnju. Mislim da je to društveno odgovorno. Ne mogu da kažem da je to lično moj stav. Ja stvarno ne radim emotivno svoju emisiju, već samo svoj posao, kao i sve moje kolege. Ne cenite, ne podržavate, ne volite mnoge ličnosti sa kojima razogovarate, isto tako i ja. Svako ima svoje parče sreće i uspeha – rekla je Sanja za Blic.

Foto: printscreen/ Youtube/ RTVPink

Kako je rekla, Stanija i Iva nisu ljute na nju.

-Naravno da ne. Ja njih sa jedne strane poštujem i mislim da su vredne devojke, koje su našle način da prave svoju sreću i uspeh. Svaka im čast na tome. Uvek su rado bile moje gošće i biće i dalje. To je samo bio način da o nekim stvarima raspravljamo na drugačiji način. Mislim da je to bilo izuzetno dobro i za njih i za publiku – zaključila je Sanja Marinković.

Sram te bilo! Sanja Marinković ODBRUSILA Ša usred emisije, nije ostala IMUNA na njegov odgovor o Ivani



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar