“Nikada ih više ne bih zvao u reprezentaciju”: Grbović brutalno o igračima koji su odbili Srbiju

Smailagić i Pokuševski su bili na udaru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Legendarni košarkaš Partizana Goran Grbović je bio prilično oštar kada je govorio o izostancima Alekseja Pokuševskog i Alena Smailagića iz reprezentacije Srbije.

Mladi košarkaški koji svoju karijeru grade u NBA ligi su odlučili da ovo lete ne buu sa “orlovima”, što je prilično razljutilo Grbovića. Sa druge strane, odluku Jokića razume i ne zamera mu previše što je odbio da igra za Srbiju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ja samo postavljam koji su to njihovi razlozi da odbiju reprezentaciju? Pa oni su tek zakoračili u NBA, nisu postigli ni dva odsto onoga što je Jokić uradio, a neće da igraju za svoju zemlju. Igranje u NBA je profesionalizam, ali reprezentacija je nešto drugo. Zbog igara u reprezentaciji te zovu Srbinom. Zato kažem, mogu da razumem, ali ne mogu da opravdam Jokića. Sport je neka vrsta zamene za rat. Ratovi su se prekidali zbog olimpijskih igrača – rekao je Grbović za Blic i dodao:

– Ja da sam selektor nikada u reprezentaciju ne bih zvao igrače koji su odbili da igraju za svoju zemlju – zaključio je Goran Grbović.

Obradović u delirijumu pevao Partizanovu pesmu: Napravio je šou na svadbi Kićanovićevog sina! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar