Sin mu priznao da je spavao sa njegovom ćerkom (12) koju je hranio, a potez oca zaprepastio je svet

I šest godina kasnije čitava zemlja bruji o zločinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva/ Daily star

Ričard Torburn, osuđeni s*ksualni prestupnik najverovatnije je nasmrt zadavio 12-godišnju Tajli Palmer iz Kvinslenda kojoj je bio hranitelj, nakon što je njegov sin priznao da je imao s*ksualni odnos sa njom, navela je australijiska istraga.

Mrtvozornica Džejn Bentli odbacila je tvrdnje osumnjičenog da je “slučajno ugušio” devojčicu.

Doktori rekli da joj je bol u glavi migrena, a onda je slučajno otkrila užasnu istinu (VIDEO)

– Otkrila sam da je Ričard Torburn namerno usmrtio Tajli, a to je učinio u njegovoj porodičnoj kući u oktobru 2015. godine, između 19.30 i 21.30 časova – navela je Bentli, prenosi Dejli star.

Foto: Twitter/@DelrayBeachFire

Ričardov sin Trent Torbun priznao je porodici da je spavao sa devojkom, dok je njegov otac tvrdio da se ne seća šta mu je supruga rekla na dan kada je Tejli umrla.

Sve je otkriveno kada se devojčica, koja je živela u njihovoj kući, jednom prilikom požalila na času plesa na bolove u stomaku. Ričard se bojao da je trudna jer mu je sin prethodno priznao za njihov odnos, a nakon toga odlučio se na ubistvo koje je zaprepastilo Australiju.

Kejt Mekmejhon, advokatica asistent mrtvozornika rekla je da se Torburn izjasnio krivim za ubistvo, ali da nikada nije objasnio na koji način je to učinio.

Telo devojčice pronađeno je na obali reke Gold Kost, a toliko je bilo unakaženo da forenzičari nisu mogli sa sigurnođću da utvrde uzrok smrti.

Ana je bila sa unukom kada su joj LOPOVI upali u kuću: Pitala da ode na balkon, pa uradila nešto ŠOKANTNO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar