Spavao sam sa preko 1.000 ŽENA, a sada su se javile TRI sa istim problemom i potpuno sam IZBEZUMLJEN

Ponudio im je novac za abortus, ali su sve tri odlučile da zadrže bebe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

“Potreba koju imam za neobaveznim seksom me je uvalila u veliki problem i to tri puta do sada.”

Ovim rečima se jedan Britanac obratio psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ispričao je u kakvoj situaciji se nalazi i zatražio pomoć.

“Imam 26 godina i upražnjavam veze za jednu noć sa ženama koje upoznajem preko aplikacija i društvenih mreža”, kaže mladić.

“U razmaku od nekoliko nedelja, tri žene su rekle da su trudne i da nose moje dete. Imam šeme od kad sam izgubio nevinost sa 15 godina”, dodao je.

“Toliko me ponese seks sa nekim novim, da posle prvog puta više ne želim da imam odnose sa tom osobom i potrebna mi je nova devojka. Aplikacije i društvene mreže mnogo olakšavaju upoznavanje devojaka, a sve one žele neobavezan seks”, ispričao je i dodao da je prestao da broji sa koliko žena je spavao, ali da ih ima minimum 1.000.

Foto: Ania Powalowska / Free / Profimedia

“Nikada nisam lagao u vezi sa tim da me zanima seks i dobro sam ih tretirao kada sam sa njima. Uglavnom koristim zaštitu, ali nekada sam previše pijan ili me ponese momenat. Mnoge devojke govore da su na piluli, a ja sam potpuno zdrav i nikada nisam “zakačio” nešto, ali izgleda da mi je ponestalo sreće. Razgovarao sam sa svim devojkama i ponudio da platim abortus, ali sve tri žele da zadrže bebe”, napisao je očaja muškarac.

On je rekao i da se jedva seća tih žena, a ne bi im znao ni imena, ni kako izgledaju da nije Instagrama.

Foto: Shutterstock, ilustracija

Prema njegovim rečima, jedna devojka je već u drugom mesecu, dok su druge dve tek otkrile da su trudne.

“Deo mene je ponosan na to što ne ispaljujem “ćorke”, ali nisam spreman da postanem otac, pogotovo ne otac trojki. Šta da radim?”, upitao je mladić terapeutkinju.

Foto: Shutterstock, ilustracija

“Rizikujete godinama i sada je sve došlo na “naplatu”. Možda niste spremni da postanete otac, ali se bojim da ćete, ukoliko su deca vaša, biti u zakonskoj obavezi da ih izdržavate, čak i ako ne želite vezu sa njihovim majkama. Kako svi koji su u ovo umešani često imaju neobavezan seks, bilo bi mudro da od ove tri žene zatražite da uradite DNK test, kako biste bili sigurni da ste vi otac. Međutim, ovaj test može biti urađen samo kada bebe budu bile rođene. Izložili ste svoje i zdravlje svojih partnerki riziku. Molim vas, posetite zdravstvenu kliniku i zatražite da uradite testove na seksualno prenosive bolesti i HIV. Zvuči kao da ste zavisni od seksa. Možda vas nedostatak nečega u životu “tera” na ovakvo ponašanje. Pitam se zašto vam je, čim spavate sa nekim, odmah potreban neko drugi. Moguće je da se plašite odbijanja”, odgovorila mu je Deidre.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (1)

Ostavite komentar