Čačanka doživela UŽAS u restoranu u centru grada: “Vozili smo je iz Beograda, bila je njegova radnica”

Ona je opisala kako joj se život u trenutku promenio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Da savremene ljubavne veze, neverstvo i laži postaju naša svakodnevnica, a iskrenost i moral često ostaju u zapećku, dokazuje emotivna ispovest dvadesetdevetogodišnje K. M. iz Čačka. Ona je pretprošle godine opisala šta joj se dogodilo, a njenu priču vam prenosimo u celosti.

Kako je opisala, nakon raskida koji se desio pre dve godine, došlo je do ponovnog susreta nje i bivšeg verenika M. kada su se emocije i strast ponovo podgrejali. Nakon dužeg razgovora i razmene nežnosti, M. joj je saopštio da za nekoliko dana ide na putovanje i da će se nakon dolaska javiti i doneti konačnu odluku o pomirenju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sve to ne bi bilo čudno da nije došlo do krajnje neočekivanog obrta. Šta mislite? Ne, nije se javio. Sakrio je da ima devojku sa kojom je bio u vezi i sa kojom je provodio sunčane dane na egzotičnom putovanju u Africi. A najgore od svega, tri nedelje nakon prevare, odlučio je da u jednom gradskom restoranu zaprosi.

– Sa zadnjeg sedišta automobila prešla je na moje mesto. Nova devojka mog bivšeg verenika je njegova radnica koju smo jednom prilikom vozili iz Beograda do Čačka. I to sam saznala na najbolniji način – nakon što ju je verio.

Foto: Freepik/jcomp

Sve se odigralo kao u filmu, a po prvi put sam se osetila kao protagonista nekog umetničkog ostvarenja, s tim što nisam imala kontrolu ni nad čim – sve je bilo previše dobro izrežirano.

Dve godine nakon raskida, koji se desio isključivo zbog nagomilanog stresa i sve težeg nošenja sa vezom na daljinu, M. i ja smo se čuli, razmenili poruke i odlučili da se vidimo. Došla sam kod njega, parkirala svoj automobil i ušetala u kuću ne razmišljajući uopšte o tome šta će uslediti.

Bio mi je potreban razgovor, suočavanje i rezimiranje svega što se izdešavalo, a iz ove tačke gledišta, svega što nije bilo toliko veliko ni važno da bismo naprasno završili sa vezom i svakim kontaktom. Bilo bi teško nastaviti dalje, a ne raščistiti sve te beznačajne probleme koji su se okomili na nas i doveli do raskida veridbe.

Susret je prošao kao i svaki susret dvoje ljudi koji su vođeni ambicijama išli napred. Ja, dve godine kasnije, zrelija, mudrija i spremnija da se nosim sa greškama i izazovima u životu. On? Ljutit i besan, ali isto tako stamen i izričito jasan u svemu što govori. Usledila je mini predstava o raznim dostignućima koji su nastupili otkako sam ja izašla iz njegovog života. Jasno, slika koju je želeo da mi pošalje jeste da mu je sasvim odlično i bez mene.

Pustila sam ga…. Priča je tekla mirnim ritmom, neke stvari iz prošlosti je bilo suštinski teško objasniti, ali na kraju krajeva za prave emocije nisu ni bile potrebne reči. U nekim trenucima, u pauzi od traženja glavnog krivca za raskid, usledila je razmena nežnosti koja je trajala do kasno u noć.

Foto: Freepik/gpointstudio

Poslednje čega se osećam, a ostalo je urezano za sva vremena je dogovor da će se, čim se vrati sa putovanja, javiti i reći mi da li daje drugu šansu našoj vezi. A da, zamolio me je da ga tokom narednih dana ne kontaktiram. Isprva mi ovo nije zvučalo čudno, a onda, posle brojanja dana u kalendaru i računanja kada će tačno da stigne, usledio je neočekivani šok…

Čačak, kao svaki mali grad, vesti se brzo šire…

Sedela sam u kafiću sa drugaricom kada sam dobila poziv u kojem mi je saopšteno da je M. verio izvesnu devojku, njegovu radnicu, kako sam kasnije saznala. Da, to je ta devojka sa početka teksta koju sam već upoznala. Ali, neću sada o njoj.

Rekla bih da se tu priča sa M. završava. On je odabrao “sigurnu stazu”, a ja biram put kojim se ređe ide, otvorenog srca i uma hrlim ka novim izazovima i prilikama, čekajući tog jednog dostojnog muškarca. Onog koji će ego da ostavi po strani, da uguši svaki strah u sebi i ide napred, vođen razumom, ali srcem i emocijama. Muškarca koji će biti spreman da rizikuje, ali samo onda kada je to ispravno i kada ga najiskrenija osećanja vode na jedinstveno putovanje koje se zove- život!

Kukavice ostavljam iza sebe.

Na kraju nemam šta drugo da dodam sem: Veridba u onom osrednjem čačanskom restoranu? Ma, možeš ti to i bolje.

Skandal na Voždovcu: Bahati muškarac hteo da prisvoji PARKING, pa čekićem NAPAO čoveka sa detetom (VIDEO) 



Izvor: Telegraf.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar