Otac iz noćne MORE: “Zabranila sam mu da viđa ćerku nakon ovih UŽASNIH komentara”

Ona je istakla da su njeni napori da ga odvrati od ovih neprimernih reči bili uzaludni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Jedna anonimna žena je prošle godine napisala ispovest na Reditu u kojoj se požalila da njen bivši dečko i otac njenog deteta neprestano govori njihovoj zajedničkoj ćerki da je debela i da mora da smrša.

Žena, koja sa bivšim ima dve i po godine devojčicu, objasnila je da nad ćerkom ima puno starateljstvo, jer je njen nekadašnji partner trenutno u zatvoru.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je svoju ćerku redovno dovodila u posetu sve do nedavno kada su bili prinuđeni da se prebace na video pozive zbog pandemije korona virusa. Ali ona sada razmišlja o potpuno prekidu kontakta nakon što je on nastavio negativno da komentariše kilažu njihovog deteta.

Anonimna žena je napisala da njen bivši partner već neko vreme ćerku naziva “debelom” i čak joj rekao da bi trebalo da ide na dijetu.

– Moj bivši stalno komentariše težinu moje ćerke. Pred njom mi kaže da mora da ide na dijetu ili da joj smanjim obroke. Pre neki dan joj je rekao da izgleda „pozamašno “, a kada me je devojčica pitala šta to znači nisam znala kako da joj objasnim a da ne zvuči grozno.

– Više puta sam svom bivšem rekla da prestane. Nakon obećanja da to neće više činiti, ponovo joj je to rekao preda mnom. Na kraju sam mu zapretila da se nećemo čuti preko video poziva sve dok ne nauči da se kontroliše. Tada mi je svašta kazao, da sam loša osoba i da mu uskraćujem roditeljsko pravo jer je samo pokušavao da zaštiti zdravlje svoje ćerke – dodala je anonimna žena.

Foto: Freepik/gpointstudio

Iako priznaje da je njena devojčica „pomalo debela“ , ova mama tvrdi da se ona prilično dobro hrani i da njenoj težini ne vidi ništa loše, kao ni njihov lekar.

Svoju objavu završila je pitanjem

Zamolila je korisnike Redita da joj kažu da li je nerazumna osoba zato što ne dozvoljava svom bivšem da razgovara sa ćerkom dok ne prestane da komentariše njenu kilažu.
Većina ljudi se složila da njen bivši nije imao pravo to da joj govori i da treba da zaštiti mentalno zdravlje svog deteta.

Šarmer iz Kragujevca živi MUŠKI SAN posle 40 godina braka: “Vodili smo ljubav barem 22.000 puta do sada” 



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar