Tri dana sam vodio ljubav sa vrelom komšinicom, a onda je njen muž saznao, i počela je LUDNICA

Ljubavni trougao u zgradi se iskomplikovao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedan Britanac je pronašao neobičan način da se osveti komšiji s kojim je u svađi, i spavao je sa njegovom suprugom.

– Imam 27 godina, samac sam i već nekoliko meseci sam u stalnoj svađi sa komšijom koji ima pedesetak godina. On mi lupa na vrata, vređa moje prijatelje, urla da puštam preglasnu muziku – priča on i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Bez prestanka mi preti da će se postarati da me izbace iz zgrade. Kada me sretne u hodniku bulji u mene i psuje me. A njegova supruga je, sa druge strane, uvek ljubazna prema i meni i često mi se izvinjava zbog ponašanja svog muža.

– Ona je mnogo mlađa od komšije, ima 37 godina i sjajno izgleda. Pre nekoliko nedelja poslala mi je poruku u kojoj me je pitala da li mogu da joj pomognem nešto u kući. Počeli smo da razmenjujemo poruke i ubrzo se sve pretvorilo u obostrano flertovanje. Na kraju sam je pozvao kod mene u stan i ona je pristala da svrati dok je njen suprug na poslu – objašnjava mladić.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Jedna stvar je vodila drugoj i sve se završilo strastvenim seksom. Nikada tako nešto nisam doživeo. Tri puna dana smo vodili ljubav, a meni je srce bilo puno jer sam na najgori način uspeo da se osvetim svom neprijatelju – iskren je Englez.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Ali, izgleda da se njoj omaklo, i komšija je saznao da ga je žena prevarila sa mnom. Sada mi preti i tvrdi da će me premlatiti. Pokušao sam da ga ignorišem, ali on me stalno poziva na tuču – napominje on.

Foto: Freepik/marymarkevich

– Ja sam mlađi, veći i boljoj formi, i lako bih mogao da ga prebijem. Međutim, ne želim da zbog njega završim u zatvoru. A budimo realni, i ovako sam ga već uništio – zaključio je Britanac.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar