Matiji na Zelenjaku prišla lepa ZAGREPČANKA, a onda je prodavačica napravila HAOS: “Šteta što si glup”

On je šetao centrom Beograda sa svojim kolegom sa posla, kada mu je prišla prelepa devojka i upitala ga za nekoliko informacija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock, E-stock/Miloš Žunjić

Matija J. (28) podelio je za Objektiv.rs svoju ispovest i otkrio kakvu je neprijatnost doživeo kada mu je prišla jedna devojka. Njegovu priču vam prenosimo u celosti.

On je, naime, šetao centrom Beograda sa svojim kolegom sa posla, kada mu je prišla prelepa devojka i upitala za nekoliko informacija.

-Posle posla sam odlučio da sa svojim kolegom prošetam gradom, budući da je bilo jako lepo vreme, oko tridesetak stepeni. Od firme koja je na Novom Beogradu pešačili smo sve do Knez Mihajlove. Negde kod Zelenog Venca prišla mi je prelepa devojka, sa dugom plavom kosom, kao izvajana. Po akcentu sam čuo da je Hrvatica – priča Matija i objašnjava epilog ovog susreta:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Moram da priznam da sam na početku bio veoma zbunjen činjenicom da je takva riba meni prišla. Uglavnom, pitala me je da joj objasnim kako da od Zelenog Venca stigne do Terazija a ja sam se u tom trenutku toliko zbunio da nisam ništa rekao, i taman kad sam mislio da nešto „izustim“ u sve se umešala radnica u trafici i uništila mi priliku. Ta starija gospođa joj je lepo objasnila kako da stigne do Terazija a ja sam ispao budala koja ne zna gde je centar grada u kom živim. Lepa Zagrepčanka je otišla a prodavačica mi je na kraju rekla: – Šteta što si tako glup, možda bi ti i dala broj. Šta čovek da kaže na sve to – požalio se Matija.

Zbog onoga što je Sofija (23) FOTOGRAFISALA na Kalemegdanu odmah joj je BESNO prišao čuvar: Doživela ŠOK! 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar