Čuveni astrolog analizirao NATALNU KARTU Lunine bebe: “Postaće zvezda, jako je inteligentna”

Natalna karta male Mie

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Astrolog Dušan Veličković gledajući u natalnu karte tek rođene bebe kaže kako su joj predispozicije da postane velika zvezda očigledne.

-Dete je inteligentno i sa dobrim horoskopom, jak kreativni naboj ima i od babe i dede i od majke. Tako da sa tim mesecom u Lavu, kad se rodila ona je postala javna ličnost- rekao je Dušan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Marko je javna ličnost od neke 2003, 2004. godine kada je bio u “Velikom bratu”, ali već 18 godina nije baš nešto veliko uradio dok se nije smuvao sa Lunom Đogani i da nije sa njom bio, on bi i dalje mrljavio tamo. Luna je stvarno sa velikim potencijalom, kako sam već govorio, biće najpoznatija Đogani. I ona ima jak horoskop, a posebno mala Mia.Mala ima baš jak umetnički potencijal, a ako se bude bavila sportom neće biti ništa manje uspešna.-

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusan Velickovic (@dusan_velickovic)

-Predodređena je da bude javna ličnost. Mars i Venera su joj na vrhu horoskopa, Mars je sport, Venera umetnost, pa prema tome moći će da bira i mislim da će naravo mnogo bolje proći i nego otac i majka. Ima dobar horoskop, majka joj je bolje naklonjena, bolje aspektovana od oca- rekao je pozanti astrolog za Glas javnosti i potom dodao:

-Marko  je veliki dečak i ne preterano zreo i tako je to u njegovom životu. A Luna sa druge strane ima jak majčinski instikt i ona će se truditi na sve načine da bude dobra majka.- Ima potencijal da živi u Americi i bude holivudka mačka, da prevaziđe sve svoje ovde.

FOTO:instagram/printscreen/luna_djogani

To je treća genaracija od Gagija i Đoleta, pa preko mame i Anabele. Ima u krvi nešto što može da se iskoristi i nadam se da će joj oni pomoći u tome- zaključio je astrolog.

PRVA Fotografija Lunine i Markove BEBE: Tek rođena Mia spava na majčinim grudima, tata presrećan (FOTO)Izvor: Objektiv.rs, Glas Javnosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar