Večeras je PUN MESEC: Svim znacima u narednim danima donosi isti problem

Ovaj period može biti ključan za mnoge ljude koji teže da bolje upoznaju sebe i oslobode se tereta iz prošlosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/Karl Callwood

Pun mesec koji je nastupio danas u znaku Device privlači pažnju mnogih, a astrolozi ističu da može izazvati promene raspoloženja i naterati ljude da naprave važne izbore u životu.

Sa astrološke tačke gledišta, ovaj period se smatra vremenom oslobađanja od suvišnih i nepotrebnih stvari, ali takođe predstavlja i priliku da usporimo, prepustimo se i uronimo u samospoznaju.

Astrolozi ističu da je važno da naučite da stavite sebe na prvo mesto u ovom periodu. Ovaj period može biti ključan za mnoge ljude koji teže da bolje upoznaju sebe i oslobode se tereta iz prošlosti.

Astrolozi preporučuju da iskoristite ovaj period da donesete odluke koje će vam pomoći da ostvarite lični napredak i blagostanje.

Astrolog Srđan Stojić u emisiji “Novo jutro” na TV Pink objasnio je kako će izgledati narednih nekoliko dana.

– Narednih par dana ako gledamo astrološki je jako teško i nemoguće uspostaviti normalnu komunikaciju i razgovor sa bilo kim. To je Saturn sa Suncem, dve teške planete koje predstavljaju muškarce i to je kao da si ušao u konflikt sa nekim ljudima, tako narednih 10 dana nije moguće imati normalnu komunikaciju. Pogotovo danas, jer je Pun Mesec, odnosno večeras, to utiče na psihologiju ljudi, da su malo više razdražljivi, nervozni, svađalački nastrojeni – rekao je on.Izvor: Republika.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar