Terzić najavio špica: Evo kada stiže u Zvezdu, crveno-beli već znaju tim za napad na Ligu šampiona

Sve je otkrio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Zvezdan Terzić
Foto: TANJUG / SAVA RADOVANOVIC

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je o budućnosti kluba sa “Marakane”.

Zvezda će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv boljeg iz duela Makabi Haifa – Kairat.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Maltene nema pauza između dve sezone, koliko je moguće da se klub spremi za kratko vreme?

– Mi imamo godišnji plan i znali smo šta nas čeka i kakav nam je raspored, igrači su dobili zaslužene odmore dan posle finala kupa, već od 26. i mislim da su se dobro odmorili. Skorro mesec dana, 22. je okupljenje, imamo testiranje i idemo u Austriju 24. gde smo do 9. jula. Prvenstvo počinje već 17. jula, a 21. krećemo u kvalifikacije za Ligu šampiona i videćemo, mislim da smo se dobro pripremili i mislim daće Zvezda ući nikad jača i umesto Milunovića je tu Dragović, za klubove kao Zvezda najveće je pojačanje zadržati tim. Malo kome je uspelo, a Zvezdi jeste. Niko nije na prodaju dok se kvalifikacije ne završe. Očekujemo pojačanja na poziciji špica, levog beka i zadnjeg veznog. Polako pakujemo, obavljeni su mnogi razgovori, pa čak i da niko ne dođe imamo sjajan tim. Čeka nas pakao što se tiče gustine utakmica, mi smo prošle sezone odigrlai 56 utakmica i evo već peta sezona gde ćemo odigrati toliko u sezoni- rekao je Zvezdan Terzić za “B92”.

Dva zadnja vezna jesu glavni izvozni proizvod i da li se i za njihov transfer čeka kraj kvalifikacija?

– Pa možda jer naša najbolja 11-orka je zna se Sanogo i Kanga zadnji vezni i mladi igrači imaju zeleno svetlo u slučaju dobre ponude, a to su pre svega Njegoš Petrović, Veljko Nikolić i Željko Gavrić na kvalitet se to neće odraziti. Mi imamo tim, niko ne može da ode pre kraja kvalifikacija i Zvezda može biti samo jača.

Foto: Peđa Milosavljević / Starsport

– Sigurno da EURO uslovljava dinamiku prelaznog roka, jer u Evropi zvanično počinje 1. jula, a sigurno se ništa neće dešavati dok se Evropsko prvenstvo ne završi i moramo biti strpljivi, malo se to poklapa sa našim početkom priprema, ali s obzirom na to da 21. jula imamo prvu utakmicu u drugom kolu… Mi imamo tim, nema šta da se uigravamo. Čekamo špica i nadam se da ćemo u 10 do 15 dana kompletirati-  podvukao je Terzić.

Mrkela zna šta čeka Zvezdu na putu ka Ligi šampiona: Uradićemo sve kako bi prošli dalje



Izvor: Objektiv.rs, B92

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar