Mrkela zna šta čeka Zvezdu na putu ka Ligi šampiona: Uradićemo sve kako bi prošli dalje

Crveno-beli na teškom zadatku!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Peđa Milosavljevic/Starsport

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela izneo je utiske posle održanog žreba za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, u kojem će šampion Srbije odmeriti snage sa pobednikom duela Makabi Haifa – Kairat.

Govorio je sportski direktor i o nekadašnjem igraču Crvene zvezde Bogdanu Planiću koji trenutno nastupa za ekipu iz Izraela:

– Svakako da bi bolje bilo da smo dobili nekog drugog protivnika na ovom žrebanju. Postavili smo jasne ciljeve, pripremaćemo se za ovu utakmicu izuzetno dobro i uradićemo sve da se kvalifikujemo u narednu rundu takmičenja, iako se radi o ozbiljnim protivnicima, koji imaju ozbiljne budžete i dobre timove. Gledao sam neke utakmice Makabija imaju odličan stadion i podršku sa tribina, verujem da ćemo uz naše navijače i podršku koja je dobro poznata, a verujem da imamo i dobar tim uspeti da prođemo u treće kolo – istakao je Mitar Mrkela.

Foto: Srđan Stevanović/Starsport

– Planića dobro poznajemo, on takođe dosta dobro poznaje nas, dugo smo sarađivali i u OFK Beogradu i u Crvenoj zvezdi. Nema nepoznanica kada su u pitanju Crvena zvezda i Planić, on je sigurno jedan odličan igrač i važan šraf u Makabiju. Sa druge strane mi imamo svoje ciljeve, mislim da imamo dobar tim, bićemo još jači verujem do početka kvalifikacija, tako da ćemo uraditi sve da se ta utakmica završi u našu korist – poručio je Mrkela.

Brazilska zver stiže na “Marakanu”: Kao klinci su ga gledali na TV-u, a sada će igrati protiv njega!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar