Bili smo u srećnoj vezi, a onda sam ušao na njen mejl i saznao JEZIVE stvari koje sve vreme KRIJE od mene

Želi da razgovara sa njom, ali nije siguran kako to da uradi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ania Powalowska / Free / Profimedia

Jedan Britanac je bio ubeđen da je u njegovoj vezi sve u redu, ali na kraju je otkrio neverovatne stvari koje njegova devojka sve vreme krije od njega.

– Moja devojka živi u Francuskoj, a mi smo se upoznali na studentskoj razmeni pre šest godina. Oboje sada imamo 27 godina – započeo je svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ja radim u Velikoj Britaniji, a ona je želela da istraži svoje mogućnosti u karijeri, pa smo odlučili da napravimo pauzu u vezi. Bilo je to pre godinu dana, a onda se dogodila pandemija, tako da nisam imao šanse da je vidim.

– Jedne noći mi je bilo dosadno i odlučio sam da se prijavim na njen mejl koji sam joj ja pomogao da napravi. Znam da to nije bilo u redu i odmah sam zažalio jer sam otkrio da je napravila profil na aplikaciji za upoznavanje. Bio sam zgrožen onim što sam video – objašnjava on i nastavlja:

Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

– Napisala je da je za bilo koju vrstu seksa, pohvalila se odnosom sa preko 50 momaka i rekla je da voli vezivanje u krevetu, kao i da ima odnos sa više osoba istovremeno. Imala je i svoju fotografiju u prsluku gde ništa nije ostavila mašti. Kad smo bili zajedno, spomenula je samo četiri seksualna partnera i imali smo dobar seksualni život.

Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

– Uvek smo isprobavali različite stvari u seksu, ali se nikada nismo vezivali, niti imali odnos sa još nekoliko ljudi. Ne mogu da prestanem da mislim o njoj, niti da izbacim njenu sliku iz glave. Ovo nije devojka koju znam. Nedavno je ponovo uspostavila kontakt sa mnom, rekavši da želi da budemo zajedno.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Volim je i uvek sam se ophodio s poštovanjem prema njoj. Ona zna sve detalje moje seksualne prošlosti sa samo tri devojke. Voleo bih da mi se sada otvori, ali kako da je nateram da bude iskrena, a da ne sazna da sam pristupio njenom nalogu na mejlu?



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (1)

Ostavite komentar