Slađana Milošević DVE NEDELJE provela u bolnici! Pevačica poručila: “Nadam se oporavku”

Pevačica se bori sa zdravstvenim stanjem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ Grand Magazin Tv Grand

Aleksandra Slađana Milošević je imala unutrašnje krvarenje, te joj je ukazana hitna lekarska pomoć u Urgentnom centru Srbije, nakon čega su lekari odlučili da je zadrže u bolnici jer joj se stanje naglo pogoršalo.

Kako je otkrila, bori se i zdravstveno stanje joj je svaki dan sve bolje, a tokom razgovora sa njom shvatili smo i da je optimizam i vedar duh ne napuštaju ni kada su dani teški.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Dve nedelje sam boravila u bolnici. Primam propisanu terapiju, nadam se oporavku. Stanje se lagano popravlja i nadam se da će se uzlazna faza nastaviti. Poznata sam po frazi da “predaja nije opcija”. Budući koraci zavise od reakcije mog organizma na terapiju, koja se dnevno adaptira. Stručni i izvanredni tim lekara Prve hirurške bolnice je studiozan i očekujem da ćemo u naredna dva meseca postići uspeh i oporavak. Započela sam i kućno lečenje – ističe Slađana.

Slađana je otkrila da je u bolnici testirana i na korona virus, kao i da je rezultat bio negativan.

Foto: Youtube/Printscreen/
OfficialSladjana

Suđenje Igoru Stankoviću, partneru Slađane Milošević, brzo je završeno usled Slađaninih zdravstvenih problema. Naime, Slađana je puštena sa bolničkog lečenja na 24 sata zbog lične želje da prisustvuje ročištu. Na zahtev koji je izneo njen pravni zastupnik Irina Borović, Slađana je promenila status i umesto zaštićenog, dobila status privilegovanog svedoka vanbračne zajednice. U ovom svojstvu ona je povukla svoje prethodno svedočenje i time onemogućila da se njeno svedočenje nadalje koristi na sudu, u svrhu dokazivanja partnerove krivice.

Na pitanje zašto je to učinila, ona je kratko odgovorila da njeno veoma loše zdravstveno stanje to zahteva.

– Reći ću samo ovo, falinka zakona u ovoj oblasti zakonodavstva je da čak i ako partneri žele da prekinu spor, izglade svoj odnos, prekinu neprijateljstva, to ne mogu učiniti jer jedna strana mora biti kriva. Smatram da se time ugrožava pravo na slobodnu volju građanina, koga pravni sistem primorava na nastavak konflikta, umesto da podstiče mir i dobru volju. Ova falinka može biti veoma opasna, ne samo po partnere, po njihovo poslovno okruženje i životne planove, već i po decu, ako ih ima, jer se proces i neprijateljstva prinudno nastavljaju godinama.

PRIVEDENA pevačica SLAĐANA Milošević! (FOTO)Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar