Radonjić posle titule: Momci su jedva stajali na nogama, jednog igrača ste redovno osporavali

- Jako mi je drago zbog njega - kaže trener Zvezde

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: KLS

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su 21. titulu prvaka države, tako da je Dejan Radonjić imao razloga da bude ponosan na svoje momke.

– Posle napornog plej-ofa u ABA ligi, bez odmora i bez treninga smo oidgrali plej-of Superlige. Mega ove godine napravila fantastičan rezultat. Ovo je bila borba za trofej, potrebno je da koncentracija bude adekvatna, kakva nije bila u drugom meču. Pronašli energiju, nije to bilo nimalo lako, potrošnja je bila velika. Dobrom odbranom smo došli do pobede. Završili smo sezonu s velikim zadovoljstvom. Uz sve probleme koje smo imali, a bilo ih je stvarno mnogo otkada sam ja došao, da mogu da kažem da je ovo veliki uspeh. Momci su jedva maltene stajali na nogama – rekao je Radonjić nakon pobede nad Megom u finalu Superlige.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Radonjić je govorio i o osporavanom Lengstonu Holu. 

– Redovno osporavan, ali za nas je imao veliki uticaj na igru. Čitavo vreme plej-ofa bio je veoma važna karika, jako mi je drago zbog njega. Naravno, čestitka i svim momcima, svim ljudima u klubu i navijačima koji su nam pomogli da prevaziđemo probleme koje smo imali – zaključio je Radonjić.

“Moji anđeli čuvari su tu”: Novakova tajna koja će ostati tajna!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar