Marina Tucaković o SUKOBU Cece Ražnatović i njenog SINA: To je njihova stvar, ja sam sa njom dobra

Objektiv saznaje...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Marina Tucaković se već nekoliko godina bori sa kancerom i retko se pojavljuje u javnosti, a izuzetak je napravila zbog promocije novog albuma Suzane Jovanović. Marina i dalje piše kada joj zdra- vstveno stanje dozvoli, te je i za Suzanu napisala četiri pesme.

LEKOVI JE SMIRUJU

‒ Tu i tamo radim… Sada sam Suzanu radila i biće nešto novo za Sašu Matića – rekla je Marina, te je prokomentarisala današnju muzičku scenu i fizički izgled koji se stavlja u prvi plan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

‒ Uvek je bilo važno kako ko izgleda, a sada svi izgledaju isto, pevaju isto. Estrada je danas cirkus! Nemam ništa protiv estetskih operacija, ali kada su žene starije. Mnogo toga je bolesno što se sada radi – rekla je autorka nekih od najvećih hitova na našim prostorima, te je otkrila kako se sada oseća.

‒ Čas dobro, čas onako, još sam na terapijama, ali šta ću… Svaki dan mi je isti, pre je bilo mnogo teško, sada je već lakše. Deseti ciklus će biti 23. juna, pa ćemo posle toga da vidimo rezultate, a imam ih još tri. Brzo se umaram, ali nešto je bolje, nešto stoji – rekla je nasmejana.

Marina uprkos preporuci lekara nije ostavila cigarete.

‒ Ne pušim dve pakle kao ranije, ali zapalim poneku. Šta ću, ne mogu bez cigareta, one me opuštaju. Volim i rakijicu da popijem, ali samo jednom mesečno, ne smem češće – rekla je Marina, te dodala kako treba razmišljati u ovakvim situacijama.

 

‒ Trudim se da sve što mi se dešava sagledam realno, tako mi je mnogo lakše – rekla je Marina, pa otkrila kako se sada oseća njen suprug Aleksandar Radulović Futa, čije je zdravstveno stanje bilo loše.

‒ Sada je, hvala Bogu, dobro, uspeo je da reši sve terapijama ‒ rekla je Tucakovićeva, te se osvrnula na odnos njenog sina Milana Laće Radulovića i Cece.

‒ To je njihova stvar, ja sam sa njom dobra – rekla je Marina, koja je napisala preko 4.000 pesama, ali je uspela da izdvoji jednu u moru njih.

Piše: Tanja Svilanović

OSTATAK OVOG I MNOGE DRUGE TEKSTOVE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar