Za DOBITAK saznali u šetnji: Porodica Todosić još uvek u šoku -“nismo verovali da ćemo dobiti STAN”

U moru koverata, pristiglo je više od 4,2 miliona

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Gak, Printscreen/RTS

– Nismo verovali da ćemo dobiti stan, izašli smo da se prošetamo i tada smo saznali. Imamo decu i unučiće pa ćemo otom-potom videti ko će se useliti u novi dom – rekli su novopečeni dobitnici stana nagradne igre.

Ovako ne skrivajući oduševljenje priča Dragica, supruga Ivana Todosića iz Kuršumlije, dobitnika dvoiposobnog stana u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi” u beogradskom naselju Zemunske kapije. On je, kaže, toliko uzbuđen da ne može ni da govori.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Izašli smo da se prošetamo. Nismo bili kod kuće kad je bilo izvlačenje. Prvo nas je pozvala kćerka a onda su nas zvanično obavestili. Ne možemo još da poverujemo. Presrećni smo – objašnjava Dragica.

Kako dodaje, ranije su slali mnogo koverata. Samo u prethodnom kolu, poslali su ukupno 300, a sada svega desetak. To je i razlog, kaže, što su zaboravili na izvlačenje.

– Ja sam slala koverte. Ranije smo češće učestvovali u nagradnim igrama, a sada samo ponekad. Ipak, nadali smo se na neki način. Nada poslednja umire. I na kraju smo dobili. Imamo mnogo dece i unučića, pa ćemo videti već kome ćemo uručiti ključ. Ćerka nam radi u Beogradu, pa ćemo odlučiti – kaže ona.

U moru koverata, pristiglo je više od 4,2 miliona, sreću je Todosićima doneo mladi glumac Bojan Perić.



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar