Supruga me je uhvatila dok sam oblačio gaćice njene sestre, a ono što je onda uradila ću pamtiti ZAUVEK

Priča o njegovom fetišu je imala neočekivan kraj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedan Britanac je doživeo najčudnije iskustvo u životu kada je njegova supruga otkrila da on voli da nosi gaćice… njene sestre!

– Moja supruga i ja imamo po 47 godina. Nikada ranije nisam sklonosti ka nošenju ženskog donjeg veša, i gaćice moje žene me nikada nisu uzbuđivale ili privlačile – priča muškarac.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Međutim, sve se promenilo tokom karantina, kada je sa nama živela i sestra moje supruge – objašnjava on i nastavlja:

– Jednog dana, posle tuširanja, video sam gomilu donjeg veša moje svastike i nisam mogao da odolim. Obukao sam ih i osetio sam neverovatno uzbuđenje.

Foto: Shutterstock

– A onda je usledio totalni šok. Moja žena se zabrinula gde sam toliko vremena i uletela je u kupatilo i videla me u gaćicama njenje sestre i još sa erekcijom. Očekivao sam da će me napasti i početi da me vređa, ali ona se samo nasmejala i rekla da mi super stoje i da se žestoko uzbudila – navodi Englez.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Zatim smo, dok je njena sestra bila dole u dnevnoj sobi, vodili divlje ljubav na podu kupatila, i posle tog seksa smo oboje jedva stajali na nogama – iskren je on.

Foto: Profimedia/Antonio Guillem Fernndez / Alamy / Alamy / Profimedia

– Kasnije smo nas dvoje sve pretvorili u našu perverznu igricu. Ja se često iskradem i oblačim različite gaćice njenje sestre, i potom snimim selfi koji šaljem mojoj ženi. Obično posle toga, kada ostanemo sami, vodimo ljubav kao u tinejdžerskim danima – zaključio je Britanac.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar