ISKRENA

Edita otkrila u kakvim je odnosima sa Indi, pa priznala da IMA DEČKA: Ne znam da li je on pravi

Otvoreno progovorila o privatnim i poslovnim stvarima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Pevačica Edita Aradinović nedavno je komentarisala mnoge stvari iz svog privatnog i poslovnog života, a osvrnula se i na svoj odnos sa sestrom, takođe pevačicom, Indi.

-Nas dve smo u dobrim, normalnim, odnosima. Primeri su razni, što se tiče odnosa između braće i sestara. Imam drugaricu koja je mnogo vezana za svoju sestru i čudim se čudima kako je moguće da ne može nijedan dan bez nje. Sa druge strane, imam prijatelje koji su u sasvim normalnim odnosima, ne patološkim, sa svojom braćom i sestrama – rekla je ona za Blic.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Objasnila je i u kakvom je odnosima sa Sašom Popovićem, budući da se nekada takmičila u “Zvezdama Granda”.

– “Grand” je moja druga kuća. Volim da kažem da sam počela karijeru kod mog dragog Saše Popovića. On je uvek verovao u mene. U “Zvezdama Granda” sam se takmičila sa samo 17 godina i kada sam ispala on mi rekao da se prijavim sledeće godine. Međutim, tada sam već snimila pesmu “Overila” i onda sam počela da radim po klubovima, pa mi se spontano desila saradnja sa “Ministarkama” – istakla je Edita.

Foto: Youtube/Printscreen/AmiG Show

Pevačica je prokomentarisala i nastup grupe “Hurricane” na Evroviziji.

-Pratila sam “Evroviziju”. “Hurricane” su stvarno bile spektakularne u svakom smislu te reči. Smatram isto da je moglo da bude više scenskih efekata kada je njihov nastup u pitanju, jer one to zaslužuju, jer su se potrudile i stvarno izgledaju bogovski i fenomenalno pevaju. Ja sam zaista ponosna na naše predstavnice – iskrena je ona za pomenuti medij.

Otkrila je i to da je trenutno srećna u ljubavi.

-Da. Srećna sam u ljubavi. Ne znam da li je on pravi, ali sam zaljubljena i lepo mi je – istakla je Edita Aradinović za Blic.

Nakon NAGIH slika, dobro pazi šta objavljuje: Edita u VATRENOM korsetu zapalila društvene mreže (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar