Otac posle 58 godina pronašao sina koji je otet kao beba: Posle najvećeg šoka, ova tajna ga je DOKRAJČILA

Nikada nije prestao da ga traži

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/China today News

Muškarac po imenu Fu (60) iz kineskog grada Žaožuanga posle 58 godina uspeo je da se ujedini sa ocem od koga je odveden jednog kišnog prepodneva na železničkoj stanici.

Fu je celog života čekao na trenutak koji se dogodio ove nedelje u Žaožuangu, kada je ponovo zagrlio 90-godišnjeg oca Lua.

Emotivan susret oca i sina nije prošao bez suza. Dok je Fu vrištao od sreće i tresao se grleći oca, Luo je samo plakao, nemoćan da bilo šta zbog godina više kaže.

Luo je 1963. godine izgubio sina iz vidokruga kada su čekali na voz u Šuečengu. Bila je gužva i Fu, tada dvogodišnjak, pobegao je do jednog aparata. Kada je Luo krenuo po njega, dečaka više nije bilo.

Luo je celog života verovao da su Fua oteli i da je bio i ostao žrtva trafikinga. Nepoznati muškarci odveli su ga u Šangaj gde ga je usvojio jedan par bez dece. Luo je sa ženom i rodbinom decenijama tražio Fua preko novina i televizije, ali njemu jednostavno više nije bilo ni traga, ni glasa.

Na ko zna koji način policija iz Žaožuanga načinila je podvig kada je preko kolega iz Šangaja i koristeći DNK tehnologiju 1. juna locirala i proverila muškarca za koga se verovalo da je Fu.

Luo je odahnuo posle susreta sa sinom, poručivši da mu se pred smrt ispunila najveća želja u životu, Foto: Asiawire printscreen/mirror.co.uk

Fu je istakao posle novog susreta sa ocem da su mu roditelji samo rekli da je usvojen. Nije ljut na njih jer ni oni nisu znali da je kao dečak otet.

Fuov otac Luo imao je samo snage da posle susreta sa sinom izusti kako mu se ispunila najveća želja u životu, kao i da je šokiran što sin nikad nije saznao da je otet.

– Da je znao, siguran sam da bi krenuo u potragu za nama. Krili su to svi od njega. Srce me boli zbog toga – rekao je Luo.

Žena na SAMRTI naterala muža da posle 40 godina potraži svoju BIVŠU i prenese joj ovu poruku



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar