NLO isključivao nuklearna postrojenja Amerike! Šokantna tvrdnja bivšeg šefa Pentagonovog tima (VIDEO)

Neverovatne informacije uoči objavljivanja izveštaja o neidentifikovanim vazdušnim fenomenima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: KTSDESIGN / Sciencephoto / Profimedia

Nepoznati leteći objekti više puta su se mešali u rad američke nuklearne tehnologije, kao što su elektrane, ali i postrojenja nuklearnog oružja, primoravajući pojedine da se isključe, rekao je bivši šef Pentagonovog ugašenog programa za NLO.

Luis Elizondo je predvodio Program napredne identifikacije pretnji iz vazduha i kosmosa, kako se zvao tajnoviti projekat.

On je izneo tvrdnju “Vašington postu” uoči objavljivanja izveštaja Pentagona o neidentifikovanim fenomenima, koji treba da bude obelodanjen krajem juna.

Miroljubivi ili ne?

– Imali smo incidente u kojima su se neidentifikovane letelice mešale u rad i čak dovele do isključenja naših nuklearnih mogućnosti – rekao je Elizondo.

On je dodao kako postoje podaci da se nešto slično dešavalo i u drugim zemljama, i da su tamo čak doveli do uključivanja nuklearnih postrojenja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Elizondo navodi da to pokazuje kako se radi o “nečemu zabrinjavajućem”, iako bi mnogi rekli da je isključivanje nuklearnih postrojenja “dokaz miroljubivosti”.

– Mislim da ima dovoljno dokaza kako su pokazali interesovanje za našu nuklearnu tehnologiju – rekao je Elizondo.

Kada je u reč o budućem izveštaju Pentagona, Elizondo veruje da će “jednom za svagda” dokazati da NLO nisu američka, ruska ili kineska tehnologija.



Izvor: Sputnik

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar