Majka dvoje dece rekla da žene imaju “ONU STVAR”, pa zažalila zbog toga: Sada je stigla nova presuda

Nikom ne želi da prolazi kroz to što je ona prošla

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/BBC Radio 4 Women's Hour

Studentkinja Liza Koh (29), majka dvoje dece iz Škotske koja je rekla da žene imaju v*gine i da su fizički slabije od muškaraca suočavala se sa disciplinskim postupkom na fakultetu, ali ju je Univerzitet nakon njene žalbe oslobodio ovog “nedela”.

Liza je takođe izrazila zabrinutost zbog transrodnih žena koje učestvuju u ženskim mešovitim borilačkim veštinama tokom video seminara o rodnom feminizmu i zakonu na Univerzitetu u Aberteju.

Provela 17 dana na respiratoru, a onda se dogodilo ČUDO: Ni doktori nisu mogli da poveruju (VIDEO)

Kolege sa predavanja prijavile su da je bila “uvredljiva” i “diskriminatorna”, da je davala skandalozne komentare i da nije poštovala nikog od prisutnih.

Otišlo se korak dalje, pa je bila i optužena za kršenje zakona Univerziteta.

Foto: Pixabay

Dva meseca kasnije, međutim, Univerzitet je u presudi istakao da nije bilo diskriminatornih elemenata, a Liza Koh pozdravila je presudu.

– Juče sam primila pismo sa Univerziteta Abertej, odbačene su sve optužbe na moj račun. Ovo je pobeda, prezadovoljna sam odlukom, ali sam tužna što sam prošla kroz ovo u kritičnom trenutku studija. Brinem se da će sve ovo uticati na moje ocene i da će mi biti neprijatno da prisustvujem maturskim događajima – navela je ona, prenosi Metro.

Liza je dodala da nijedna žena ne treba da se suočava sa ovakvom vrstom diskriminacije i satanizacije i da svako ima pravo da izrazi mišljenje koje ni na koji način ne ugrožava druge.

Žena se žalila da joj je medicinska sestra UNIŠTILA ZADNJICU: Ubrizgala joj nešto što je šokiralo lekare



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Koliko je Zapad prsao i izopačen vidi se baš iz primera gde ljude maltretiraju zato što kažu jednu najprostiju istinu.

    Odgovori

Ostavite komentar