Žena se žalila da joj je medicinska sestra UNIŠTILA ZADNJICU: Ubrizgala joj nešto što je šokiralo lekare

Nakon što je prijvaljena policiji, prevarantkinja je uhapšena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Fernanda Silva de Almeida, Foto: Instagram

Tridesetdevetogodišnja pacijentkinja izvesne Fernande Silve Almeide, koja se predstavljala kao medicinska sestra i ilegalno se bavila medicinom, suočava se sa teškom infekcijom zadnjice više od mesec dana, pošto joj je Silva Almeida, prema navodima, prilikom estetskog zahvata primenjivala metodu metakrila.

Oštećena žena kaže da je Fernandu upoznala preko prijateljice i da je u septembru prošle godine prvi put otišla na tajnu kliniku u Riju de Žaneiru, gde je radila.

Julijana je slavila ROĐENDAN, ne sluteći šta će taj dan doneti: Život joj se u momentu pretvorio u KOŠMAR

U nelegalne intervencije takođe je umešan i izvesni Denis Furtado.

– Prijateljica mi je rekla da joj je Fernanda već uradila jedan zahvat na pomenutoj klinici. Svaki put kad bih otišla u Rio, na aerodromu bi me pokupio jedan gospodin, a potomi vratio na aerodrom. Fernanda je rekla da je medicinska sestra i da može da obavi intervenciju koju sam tražila. tamo sam ipšla još dva put, u novembru, a potom i u januaru na finalnu intervenciju – navela je oštećena, a prenosi brazilski Extra Globo.

Fernanda Silva de Almeida, Foto: Instagram

Nekoliko meseci nakon zahvata, žena je počela da oseća jake bolove u predelu zadnjice, a nakon što je otišla lekaru, shvatila je da ima tešku infekciju i da je “posao korekcije” radila nestručna osoba.

– Tada sam putem interneta započela razgovor sa ostalim Fernandinim pacijentkinjama i shvatila sam da nisam jedina. Lekar mi je rekao da je vrlo moguće da mi je ubruzgala u zadnjicu industrijski silikon. Ne znam da li ću morati da se podvrgnem još jednoj operaciji kako bih izvadila taj materijal iz tela – navela je pacijentkinja.

Nakon ovog slučaja, policija je uhapsila medicinsku sestru prevarantkinju zbog ilegalnog bavljenja medicinom i ukoliko se dokaže njena krivica, preti joj višegodišnja zatvorska kazna.

Tamara rodila DESETORKE! Celo selo u šoku, muž se dva dana ne trezni, svi kažu – čudo božje



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar