SNS sa Zvezdare brži od svih: Prvi podneli potpise za listu odbornika! (FOTO)

Mnoga imena iz sveta poznatih ličnosti na listi su kandidata za odbornike u Skupštini Gradske opštine Zvezdara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Opština Zvezdara

Na Zvezdari je SNS prvi podneo izbornu listu za lokalne izbore koji su raspisani za 26. april 2020. godine.

Izborna lista koalicije “Aleksandar Vučić – Za našu decu”, sa imenima kandidata za odbornike u Skupštini Gradske opštine Zvezdara podneta je danas Izbornoj komisiji Gradske opštine Zvezdara.

Foto/Opština Zvezdara

Na listi kandidata za odbornike u Skupštini Gradske opštine Zvezdara su mnoge javne ličnosti među kojima su modna kreatorka Suzana Perić, košarkaš Đorđe Gagić, pevačice Neda Ukraden i Vesna Zmijanac, novinar Nemanja Pajić, direktor JKP “Infostan” Strahinja Danilović, zamenik direktora KBC Zvezdara dr Vojislav Lekić i mnogi drugi.

Ovakvu listu na Zvezdari su podržali svojim potpisom i  Aleksandar Vulin, ministar finansija Siniša Mali, direktorka Opere Narodnog pozorišta Jasmina Trumbetaš Petrović,kompozitor, aranžer, producent i direktor CEBEF-a Damir Handanović, koordinatorka “Sigurne kuće” Vesna Stanojević, gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević…

U izjavi za medije kreatorka Suzana Perić je obrazložila zbog čega podržava politiku Aleksandra Vučića i zašto joj se aktivno priključuje:

“Srbija je sada mnogo bolja zemlja nego što je bila pre 4 godine. Ima mnogo više posla, plate su veće, mnogo više je izgrađeno puteva, škola i klinika. Svi koji gledaju svojim očima, vide rezultate, dok oni koji ne vide rezultate su “slepi”. Srbi iz celog sveta vide napredak i polako počinju da se vraćaju svojim kućama. Internacionalne novine pišu o tome i važno je da i mi znamo to. SNS daje šansu mladima, SNS stvara državu u kojoj naša deca žele da žive.”

Građani masovno daju podršku listi SNS, među njima i poznate ličnosti (FOTO)

Lista koalicije “Aleksandar Vučić – Za našu decu” je u rekordnom roku prikupila potpise građana koji su je podržali kako za parlamentarne tako i za lokalne izbore.

Mnogobrojni članovi i simpatizeri SNS-a juče su stajali u redovima čekajući da svojim potpisom podrže listu naprednjaka i koalicionih partnera “Aleksandar Vučić – Za našu decu”. Dali su svoju podršku tome da Srbija nastavi putem kojim je i do sada išla vođena uspešnom politikom Aleksandra Vučića.

Potpis za listu “Aleksandar Vučić – Za našu decu” je glas za danas, sutra i za svaki dan borbe za bolju budućnost naše dece.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Izborna lista SNS na Zvezdari “puca” od jakih imena, a evo šta je poručio reprezentativac Srbije



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar