Objektiv otkriva novi TREND na estradi! Pevačice sve više plaćaju da izvade SILIKONE, objasnile i zašto

Ove pevačice rešile su da se podvrgnu novim intrevencija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Tina Ivanović ovih dana je mnoge iznenadila svojom vitkom linijom, ali i malim grudima.

Nakon mnogo godina, odlučila je da se vrati na prirodnu veličinu i uradi intervenciju vađenja silikona. Ipak, Tina nije jedina, već se čini da je to postao trend, a mnoge estradne zvezde već su se podvrgle ovakvom zahvatu i izvadile silikone iz grudi ili usana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

PLANOVI

Pevačica Goga Sekulić je pre nekog vremena otkrila da je napokon zakazala termin za vađenje silikona iz grudi, iako to najavljuje već nekoliko godina. Na ovaj potez, koji će realizovati na jesen, odlučila se zbog toga što već godinama oseća bol u leđima zbog veličine grudi. Još uvek nije javno rekla da li će se potpuno odreći plastike ili samo smanjiti obim. Isto se pisalo i za dizajnerku Elenu Karić, koja je za intervencije navodno izdvojila oko 5.000 evra, s obzirom na to da želi da smanji i grudi i usne.

OTPOČELE TREND

Među prvima se zbog velikih grudi pokajala Dragica Radosavljević Cakana. Smanjila ih je nakon samo godinu dana i smatra da su joj silikoni tada bili jedna od najvećih grešaka u životu. Pevačica Stoja Novaković takođe je jedna od prvih koja je povećala svoje grudi, ali ih i izvadila zbog zdravstvenih problema koje su joj doneli.

‒ Imala sam grudi i ranije, pa sam izvadila silikone. Više ih nemam. Imala sam problema sa leđima i kičmom, pa sam ih sa zadovoljstvom uklonila ‒ rekla je jednom prilikom Stoja. Hrvatska pevačica Ivana Banfić je povećala grudi pre 26 godina, ali je tokom trudnoće odlučila da ih izvadi, jer ih je u tom periodu osećala kao strano telo.

ČESTA GREŠKA

Marina Visković, jedna od najatraktivnijih pevačica mlađe generacije, popunila je usne 2011. godine, ali je ubrzo shvatila da je napravila grešku. Nije bila zadovoljna rezultatom, pa je povratila svojim usnama prirodan izgled. Isto je uradila i bivša manekenka Bojana Rajić Đurđević. Međutim, ona nije imala bezbolno iskustvo i tada se požalila svojim pratiocima na Fejsbuku da je bol posle operacije bio nesnosan, iako su je na to lekari upozorili. ‒ Svečano objavljujem da sam jutros izvadila silikone iz usana. Mislim da bi manje bolelo da su mi bubreg naživo vadili. „Brufen” za doručak, ručak i večeru ‒ napisala je Bojana.

Piše: Ekipa Objektiva

OSTATAK OVOG I MNOGE DRUGE TEKSTOVE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIV: 

Foto: Objektiv

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar