BEBI DOL menja žanr?! Počinje da peva NARODNJAKE?! (FOTO+VIDEO)

Fanovi u neverici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: ScreenShot/Youtube

Pevačica Dragana Šarić, alijas Bebi Dol, u svojoj dosadašnjoj muzičkoj karijeri plivala je u dosta muzičkih žanrova poput roka, popa i densa, a sada će se, ako je suditi po spekulacijama, oprobati i u folku!

Ova informacija digla je prašinu kod njene publike sve dok ih nije obradovala informacija da će Bebi pevati narodnjake ali samo za potrebe jedne televizijske serije.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Photo by @jelenaviktorova #BebiDol

Објава коју дели Bebi Dol (@__bebidol_) дана

Naime, Bebi će imati ulogu pevačice u novoj domaćoj televizijskoj seriji “Tajkun”, koja će uskoro početi sa emitovanjem.

Bebi Dol je za potrebe ovog televizijskog projekta prihvatila da izvede čuveni hit “Rano je za tugu” koji u originalu peva Haris Džinović.

Kako “Kurir” saznaje od ljudi koji su bili na setu,Bebi Dol se u novoj ulozi odlično snašla i da nije bilo potrebe da se posebno priprema za svoj lik. Ona tumači lik pevačice koja je bliska prijateljica supruge tajkuna koju igra Jelena Đokić.

Inače Bebi Dol je zapevala i na ovogodišnjoj Beoviziji koja je održana pre samo par dana , a njen nastup možete pogledati klikom na sledeći link:

Važi za jednu od najboljih PEVAČICA u regionu, a nećete verovati čime se bavila pre muzičke karijere! (FOTO)

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

 

 



Izvor: Objektiv.rs, , Story

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar