Dok je moj muž spavao, stigla mu je PORUKA na telefon, a onda sam saznala šta sve KRIJE od mene

Nije sigurna da li može da mu veruje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: YAY Media AS / Alamy / Alamy / Profimedia

U osobu sa kojom živimo treba da imamo bezgranično poverenja.

Međutim, to nije uvek baš tako.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U to se uverila jedna Engleskinja kada je pročitala poruku koja je stigla na telefon njenog muža dok je on spavao.

– Juče je moj muž zaspao na kauču sa telefonom na prsima. Dok se okretao u snu, telefon je pao na pod. Otišla sam po njega kako bih se uverila da slučajno nije pukao ekran, a onda je u tom trenutku stigla poruka njegove drugarice u kojoj je pisalo “Pogledaj u drugi telefon“. Postojala je još jedna poruka u kojoj je pisalo “Laku noć”, sa poljupcima.

Foto: Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia

– Spustila sam telefon na zemlju jer nisam želela da on zna da sam pročitala te poruke. Kad se probudio, izbezumljeno je tražio telefon i kad sam mu rekla da je pao na pod, izgledalo je da mu je laknulo kad ga je uzeo. Počeo je da se smeši dok je odgovarao na njene poruke. Kad smo legli u krevet, sedela sam celu noć čekajući da vidim da li će izvaditi taj misteriozni drugi telefon, ali on je odmah zaspao i nije se budio celu noć.

Foto: dmitrii simakov / Alamy / Alamy / Profimedia

– Sutradan sam svuda tražila njegov drugi telefon (i po kući i u automobilu), ali nisam mogla da ga nađem. Moj muž je bio pod tušem, pa sam proverila njegov telefon kako bih se uverila da sam stvarno videla tu poruku, međutim, više je nije bilo. Sada sam stvarno zbunjena. Zaista nisam sigurna da li postoji razumno objašnjenje za sve ovo. Ne znam da li je ta poruka bila slučajno poslata i da li treba da se suočim sa svojim mužem – završava svoju priču.



Izvor: Objektiv.rs, Reddit

Komentari (1)

Ostavite komentar